HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • HANDBOEKBINDERIJ ROZIER
Private companiesMembership Organizations • HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

Contactgegevens HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM ROSIERSTRAAT 25; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15412464 (+32-15412464) 15412464 (+32-15412464)

Fax (fax): +32 (14) 817-28-57 +32 (14) 817-28-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDBOEKBINDERIJ ROZIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDBOEKBINDERIJ ROZIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDBOEKBINDERIJ ROZIER
Products information HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

BTW identificatienummer (tax): BE03991302490
Ondernemingsnummer: 1587219238
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDBOEKBINDERIJ ROZIER
(Get full report from official database of BE for HANDBOEKBINDERIJ ROZIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDBOEKBINDERIJ ROZIER
Addition kinds of activities for HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • Magazijnier (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

 • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

 • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Inside Sales medewerker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER in sociale netwerken
Look for responds of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Laat een reactie achter voor HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. HANDBOEKBINDERIJ ROZIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. Leave a respond for HANDBOEKBINDERIJ ROZIER. HANDBOEKBINDERIJ ROZIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDBOEKBINDERIJ ROZIER op de google maps. Adres en contacten HANDBOEKBINDERIJ ROZIER
Location of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER on the google maps. Address and contacts of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDBOEKBINDERIJ ROZIER HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: R.C. LA HULPE | MAISON DU TROPIQUE | HUIS ILL'MUS | WERNER VERBEKE | P R - PORSCHE SC

Other related companies as HANDBOEKBINDERIJ ROZIER: R.C. LA HULPE | MAISON DU TROPIQUE | HUIS ILL'MUS | WERNER VERBEKE | P R - PORSCHE SC

HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991302490. Het bedrijf HANDBOEKBINDERIJ ROZIER bevindt zich op het adres: WILLEM ROSIERSTRAAT 25; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, openstaande posities, locatie van HANDBOEKBINDERIJ ROZIER op de kaart.

HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, company assigned to the tax number BE03991302490. The company HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is located at the address: WILLEM ROSIERSTRAAT 25; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER is not available. You also can look at reviews of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, open positions, location of HANDBOEKBINDERIJ ROZIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDBOEKBINDERIJ ROZIER, employees, financial statistics.