H. DAWYNDT

Contactgegevens H. DAWYNDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. DAWYNDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. DAWYNDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINKLIJKE BAAN 96; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58511068 (+32-58511068) 58511068 (+32-58511068)

Fax (fax): +32 (53) 620-74-67 +32 (53) 620-74-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. DAWYNDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. DAWYNDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. DAWYNDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. DAWYNDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. DAWYNDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. DAWYNDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. DAWYNDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. DAWYNDT
Products information H. DAWYNDT

BTW identificatienummer (tax): BE06440429687
Ondernemingsnummer: 6441253662
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. DAWYNDT
(Get full report from official database of BE for H. DAWYNDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. DAWYNDT
Addition kinds of activities for H. DAWYNDT

28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij H. DAWYNDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. DAWYNDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. DAWYNDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. DAWYNDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

 • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • Chauffeur C (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Werkleider (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ENTIRIS

  Type: Vaste Job

  · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DECON BVBA

  Type: Vaste Job

  Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

 • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van H. DAWYNDT in sociale netwerken
Look for responds of H. DAWYNDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. DAWYNDT. Laat een reactie achter voor H. DAWYNDT. H. DAWYNDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. DAWYNDT. Leave a respond for H. DAWYNDT. H. DAWYNDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. DAWYNDT op de google maps. Adres en contacten H. DAWYNDT
Location of H. DAWYNDT on the google maps. Address and contacts of H. DAWYNDT

Andere gerelateerde bedrijven als come H. DAWYNDT H. DAWYNDT: CITIBANK | KURT VERMEULEN | Courouppe P | PHOTOS STATION | SKA-GOLINVAUX-MEUBLES

Other related companies as H. DAWYNDT: CITIBANK | KURT VERMEULEN | Courouppe P | PHOTOS STATION | SKA-GOLINVAUX-MEUBLES

H. DAWYNDT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. DAWYNDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440429687. Het bedrijf H. DAWYNDT bevindt zich op het adres: KONINKLIJKE BAAN 96; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 697,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van H. DAWYNDT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. DAWYNDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. DAWYNDT, openstaande posities, locatie van H. DAWYNDT op de kaart.

H. DAWYNDT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. DAWYNDT, company assigned to the tax number BE06440429687. The company H. DAWYNDT is located at the address: KONINKLIJKE BAAN 96; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 697,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of H. DAWYNDT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H. DAWYNDT is not available. You also can look at reviews of H. DAWYNDT, open positions, location of H. DAWYNDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. DAWYNDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. DAWYNDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. DAWYNDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. DAWYNDT, employees, financial statistics.