FE. FALMAGNE

Contactgegevens FE. FALMAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. FALMAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. FALMAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. DES COMTES DE ROBIANO 18; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU, België

Telefoon (phone): 23662332 (+32-23662332) 23662332 (+32-23662332)

Fax (fax): +32 (2) 478-14-92 +32 (2) 478-14-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. FALMAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. FALMAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. FALMAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. FALMAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. FALMAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. FALMAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. FALMAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. FALMAGNE
Products information FE. FALMAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE04699645996
Ondernemingsnummer: 9075225830
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. FALMAGNE
(Get full report from official database of BE for FE. FALMAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. FALMAGNE
Addition kinds of activities for FE. FALMAGNE

282499. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
299902. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij FE. FALMAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. FALMAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. FALMAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. FALMAGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

 • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

 • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

 • Productie Chef (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: BUDGET IBIS

  Type: Studentenjob

  Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

 • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

Zoek naar antwoorden van FE. FALMAGNE in sociale netwerken
Look for responds of FE. FALMAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. FALMAGNE. Laat een reactie achter voor FE. FALMAGNE. FE. FALMAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. FALMAGNE. Leave a respond for FE. FALMAGNE. FE. FALMAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. FALMAGNE op de google maps. Adres en contacten FE. FALMAGNE
Location of FE. FALMAGNE on the google maps. Address and contacts of FE. FALMAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. FALMAGNE FE. FALMAGNE: DANIEL GOSSIAUX | NEW BINCHE AUTOMOBILES | STEVEN DELCOUR | RODRIC | DE POST

Other related companies as FE. FALMAGNE: DANIEL GOSSIAUX | NEW BINCHE AUTOMOBILES | STEVEN DELCOUR | RODRIC | DE POST

FE. FALMAGNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. FALMAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04699645996. Het bedrijf FE. FALMAGNE bevindt zich op het adres: R. DES COMTES DE ROBIANO 18; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van FE. FALMAGNE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. FALMAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. FALMAGNE, openstaande posities, locatie van FE. FALMAGNE op de kaart.

FE. FALMAGNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. FALMAGNE, company assigned to the tax number BE04699645996. The company FE. FALMAGNE is located at the address: R. DES COMTES DE ROBIANO 18; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of FE. FALMAGNE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. FALMAGNE is not available. You also can look at reviews of FE. FALMAGNE, open positions, location of FE. FALMAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. FALMAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. FALMAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. FALMAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. FALMAGNE, employees, financial statistics.