ETS. DE ROY C.

Contactgegevens ETS. DE ROY C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DE ROY C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DE ROY C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HERKOLIERS 57BA; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24117994 (+32-24117994) 24117994 (+32-24117994)

Fax (fax): +32 (81) 774-24-31 +32 (81) 774-24-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DE ROY C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DE ROY C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DE ROY C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DE ROY C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DE ROY C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DE ROY C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DE ROY C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DE ROY C.
Products information ETS. DE ROY C.

BTW identificatienummer (tax): BE06950469970
Ondernemingsnummer: 6978759765
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DE ROY C.
(Get full report from official database of BE for ETS. DE ROY C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DE ROY C.
Addition kinds of activities for ETS. DE ROY C.

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
26790704. Isolatiepapier: batts, vullingen en dekens | Insulating paper: batts, fills, and blankets
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij ETS. DE ROY C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DE ROY C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DE ROY C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DE ROY C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

 • Operator voeding (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

 • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

 • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

 • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

 • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: BAECKENS OPTICS

  Type: Vaste Job

  BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

 • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

 • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Zelfstandige activiteit

  U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van ETS. DE ROY C. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DE ROY C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DE ROY C.. Laat een reactie achter voor ETS. DE ROY C.. ETS. DE ROY C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DE ROY C.. Leave a respond for ETS. DE ROY C.. ETS. DE ROY C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DE ROY C. op de google maps. Adres en contacten ETS. DE ROY C.
Location of ETS. DE ROY C. on the google maps. Address and contacts of ETS. DE ROY C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DE ROY C. ETS. DE ROY C.: BEST GARDEN NV | H.A.D.E.P. | Sinove J | Centre de Th茅rapie Manuelle-CTM | A L D DETECTION DE FUITES

Other related companies as ETS. DE ROY C.: BEST GARDEN NV | H.A.D.E.P. | Sinove J | Centre de Th茅rapie Manuelle-CTM | A L D DETECTION DE FUITES

ETS. DE ROY C. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DE ROY C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06950469970. Het bedrijf ETS. DE ROY C. bevindt zich op het adres: RUE HERKOLIERS 57BA; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van ETS. DE ROY C. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DE ROY C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DE ROY C., openstaande posities, locatie van ETS. DE ROY C. op de kaart.

ETS. DE ROY C. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DE ROY C., company assigned to the tax number BE06950469970. The company ETS. DE ROY C. is located at the address: RUE HERKOLIERS 57BA; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of ETS. DE ROY C. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DE ROY C. is not available. You also can look at reviews of ETS. DE ROY C., open positions, location of ETS. DE ROY C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DE ROY C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DE ROY C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DE ROY C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DE ROY C., employees, financial statistics.