KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • KAYACAN H. CBTIP/BKVTF
Private companiesCoal Mining • KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA REINE 16; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22176382 (+32-22176382) 22176382 (+32-22176382)

Fax (fax): +32 (61) 198-66-47 +32 (61) 198-66-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAYACAN H. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAYACAN H. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAYACAN H. CBTIP/BKVTF
Products information KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE04471679687
Ondernemingsnummer: 5597503662
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KAYACAN H. CBTIP/BKVTF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAYACAN H. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for KAYACAN H. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAYACAN H. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
28440501. Depilatories (cosmetische) | Depilatories (cosmetic)
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

 • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

 • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: POORTVELDE

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

 • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: DRIVOLUTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

 • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. KAYACAN H. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for KAYACAN H. CBTIP/BKVTF. KAYACAN H. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAYACAN H. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten KAYACAN H. CBTIP/BKVTF
Location of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come KAYACAN H. CBTIP/BKVTF KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: GITEK NV | PIB INVESTIGATIONS AGE DE GRAE VZW | N. FRATERS | Preekhoekje | MARCEL CHARLIER

Other related companies as KAYACAN H. CBTIP/BKVTF: GITEK NV | PIB INVESTIGATIONS AGE DE GRAE VZW | N. FRATERS | Preekhoekje | MARCEL CHARLIER

KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04471679687. Het bedrijf KAYACAN H. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: PLACE DE LA REINE 16; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus; Vertalers and tolken. Producten gemaakt in KAYACAN H. CBTIP/BKVTF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van KAYACAN H. CBTIP/BKVTF op de kaart.

KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE04471679687. The company KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is located at the address: PLACE DE LA REINE 16; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus; Vertalers and tolken. Products created in KAYACAN H. CBTIP/BKVTF were not found.
The main activity of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, open positions, location of KAYACAN H. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAYACAN H. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.