JETEXPRESS

Contactgegevens JETEXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JETEXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JETEXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ASTRID 2; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24242550 (+32-24242550) 24242550 (+32-24242550)

Fax (fax): +32 (13) 704-18-87 +32 (13) 704-18-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JETEXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JETEXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JETEXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JETEXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JETEXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JETEXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JETEXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JETEXPRESS
Products information JETEXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE04429107666
Ondernemingsnummer: 5164916992
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JETEXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JETEXPRESS
(Get full report from official database of BE for JETEXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JETEXPRESS
Addition kinds of activities for JETEXPRESS

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps

Werken bij JETEXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JETEXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JETEXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JETEXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

 • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

 • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

 • Sales Promotor @ Media Markt (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

 • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

  Type: Vaste Job

  Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q CHOCOLATE

  Type: Vaste Job

  zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van JETEXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of JETEXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JETEXPRESS. Laat een reactie achter voor JETEXPRESS. JETEXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JETEXPRESS. Leave a respond for JETEXPRESS. JETEXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JETEXPRESS op de google maps. Adres en contacten JETEXPRESS
Location of JETEXPRESS on the google maps. Address and contacts of JETEXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come JETEXPRESS JETEXPRESS: Ellas Fast Food | RAMACO | Bernard-D'Angelo | RODE KRUIS WAREGEM | LA CARAMBOLE

Other related companies as JETEXPRESS: Ellas Fast Food | RAMACO | Bernard-D'Angelo | RODE KRUIS WAREGEM | LA CARAMBOLE

JETEXPRESS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JETEXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04429107666. Het bedrijf JETEXPRESS bevindt zich op het adres: PLACE ASTRID 2; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in JETEXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JETEXPRESS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JETEXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JETEXPRESS, openstaande posities, locatie van JETEXPRESS op de kaart.

JETEXPRESS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JETEXPRESS, company assigned to the tax number BE04429107666. The company JETEXPRESS is located at the address: PLACE ASTRID 2; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in JETEXPRESS were not found.
The main activity of JETEXPRESS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JETEXPRESS is not available. You also can look at reviews of JETEXPRESS, open positions, location of JETEXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JETEXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JETEXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JETEXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JETEXPRESS, employees, financial statistics.