HOVE TRAVEL

Contactgegevens HOVE TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOVE TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOVE TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOECHOUTSESTEENWEG 27; 2540; HOVE, België

Telefoon (phone): 34544453 (+32-34544453) 34544453 (+32-34544453)

Fax (fax): +32 (53) 568-27-29 +32 (53) 568-27-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOVE TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOVE TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOVE TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOVE TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOVE TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOVE TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOVE TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOVE TRAVEL
Products information HOVE TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in HOVE TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOVE TRAVEL
(Get full report from official database of BE for HOVE TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOVE TRAVEL
Addition kinds of activities for HOVE TRAVEL

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
2431. Millwork | Millwork
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
30899915. Lenzen, behalve optische: kunststoffen | Lenses, except optical: plastics
39440700. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
72990201. Massagesalon | Massage parlor

Werken bij HOVE TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOVE TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOVE TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOVE TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • IT Support (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

 • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Vaste Job

  Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

 • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

 • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van HOVE TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of HOVE TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOVE TRAVEL. Laat een reactie achter voor HOVE TRAVEL. HOVE TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOVE TRAVEL. Leave a respond for HOVE TRAVEL. HOVE TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOVE TRAVEL op de google maps. Adres en contacten HOVE TRAVEL
Location of HOVE TRAVEL on the google maps. Address and contacts of HOVE TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOVE TRAVEL HOVE TRAVEL: Schoentje ('t) | FE. GODEFROID | Carrosserie Luigi | DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA | BECQUEVORT

Other related companies as HOVE TRAVEL: Schoentje ('t) | FE. GODEFROID | Carrosserie Luigi | DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA | BECQUEVORT

HOVE TRAVEL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOVE TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf HOVE TRAVEL bevindt zich op het adres: BOECHOUTSESTEENWEG 27; 2540; HOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in HOVE TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOVE TRAVEL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOVE TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOVE TRAVEL, openstaande posities, locatie van HOVE TRAVEL op de kaart.

HOVE TRAVEL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOVE TRAVEL, company assigned to the tax number BE01682250976. The company HOVE TRAVEL is located at the address: BOECHOUTSESTEENWEG 27; 2540; HOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in HOVE TRAVEL were not found.
The main activity of HOVE TRAVEL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOVE TRAVEL is not available. You also can look at reviews of HOVE TRAVEL, open positions, location of HOVE TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOVE TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOVE TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOVE TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOVE TRAVEL, employees, financial statistics.