VOYAGES BIZET

Contactgegevens VOYAGES BIZET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGES BIZET: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGES BIZET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSE STEENWEG 1037; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25222865 (+32-25222865) 25222865 (+32-25222865)

Fax (fax): +32 (61) 145-71-18 +32 (61) 145-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGES BIZET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGES BIZET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGES BIZET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGES BIZET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGES BIZET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGES BIZET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGES BIZET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGES BIZET
Products information VOYAGES BIZET

BTW identificatienummer (tax): BE08032348632
Ondernemingsnummer: 6068817138
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VOYAGES BIZET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGES BIZET
(Get full report from official database of BE for VOYAGES BIZET)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGES BIZET
Addition kinds of activities for VOYAGES BIZET

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
20999901. Amandel pasta | Almond pastes
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
34830000. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger

Werken bij VOYAGES BIZET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGES BIZET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGES BIZET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGES BIZET. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

 • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

 • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

 • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SACHA

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

  Type: Vaste Job

  Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Mystery Shopper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Werfreserve

  Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

 • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ZAHIA

  Type: Flexijob

  Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van VOYAGES BIZET in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGES BIZET in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGES BIZET. Laat een reactie achter voor VOYAGES BIZET. VOYAGES BIZET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGES BIZET. Leave a respond for VOYAGES BIZET. VOYAGES BIZET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGES BIZET op de google maps. Adres en contacten VOYAGES BIZET
Location of VOYAGES BIZET on the google maps. Address and contacts of VOYAGES BIZET

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGES BIZET VOYAGES BIZET: DESWAEF EN STRENS BEGRAFENISONDERNEMER | BERK & BREM | KRISTIEN THIJS | B & C International | GROEP APERS

Other related companies as VOYAGES BIZET: DESWAEF EN STRENS BEGRAFENISONDERNEMER | BERK & BREM | KRISTIEN THIJS | B & C International | GROEP APERS

VOYAGES BIZET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGES BIZET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032348632. Het bedrijf VOYAGES BIZET bevindt zich op het adres: BERGENSE STEENWEG 1037; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in VOYAGES BIZET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOYAGES BIZET is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGES BIZET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGES BIZET, openstaande posities, locatie van VOYAGES BIZET op de kaart.

VOYAGES BIZET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGES BIZET, company assigned to the tax number BE08032348632. The company VOYAGES BIZET is located at the address: BERGENSE STEENWEG 1037; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in VOYAGES BIZET were not found.
The main activity of VOYAGES BIZET is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGES BIZET is not available. You also can look at reviews of VOYAGES BIZET, open positions, location of VOYAGES BIZET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGES BIZET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGES BIZET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGES BIZET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGES BIZET, employees, financial statistics.