TRAVELWORLD

Contactgegevens TRAVELWORLD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAVELWORLD: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAVELWORLD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSESTEENWEG 467; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59807374 (+32-59807374) 59807374 (+32-59807374)

Fax (fax): +32 (82) 658-31-43 +32 (82) 658-31-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAVELWORLD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAVELWORLD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAVELWORLD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAVELWORLD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAVELWORLD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAVELWORLD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAVELWORLD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAVELWORLD
Products information TRAVELWORLD

BTW identificatienummer (tax): BE05773559570
Ondernemingsnummer: 5181121826
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TRAVELWORLD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAVELWORLD
(Get full report from official database of BE for TRAVELWORLD)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAVELWORLD
Addition kinds of activities for TRAVELWORLD

239699. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
38260307. Turbidometers | Turbidometers
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij TRAVELWORLD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAVELWORLD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAVELWORLD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAVELWORLD. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

 • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

  Regio: EKSAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van TRAVELWORLD in sociale netwerken
Look for responds of TRAVELWORLD in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAVELWORLD. Laat een reactie achter voor TRAVELWORLD. TRAVELWORLD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAVELWORLD. Leave a respond for TRAVELWORLD. TRAVELWORLD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAVELWORLD op de google maps. Adres en contacten TRAVELWORLD
Location of TRAVELWORLD on the google maps. Address and contacts of TRAVELWORLD

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAVELWORLD TRAVELWORLD: SASKIA SCHEPENS | VCLB-CENTRUM | RANCI AGRI | C.D.N. COMMUNICATION | GERARD STOCKART

Other related companies as TRAVELWORLD: SASKIA SCHEPENS | VCLB-CENTRUM | RANCI AGRI | C.D.N. COMMUNICATION | GERARD STOCKART

TRAVELWORLD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAVELWORLD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05773559570. Het bedrijf TRAVELWORLD bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSESTEENWEG 467; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in TRAVELWORLD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAVELWORLD is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAVELWORLD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAVELWORLD, openstaande posities, locatie van TRAVELWORLD op de kaart.

TRAVELWORLD is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAVELWORLD, company assigned to the tax number BE05773559570. The company TRAVELWORLD is located at the address: NIEUWPOORTSESTEENWEG 467; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in TRAVELWORLD were not found.
The main activity of TRAVELWORLD is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAVELWORLD is not available. You also can look at reviews of TRAVELWORLD, open positions, location of TRAVELWORLD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAVELWORLD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAVELWORLD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAVELWORLD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAVELWORLD, employees, financial statistics.