ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

Contactgegevens ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 491; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 026470145^^026470290 (+32-026470145^^026470290) 026470145^^026470290 (+32-026470145^^026470290)

Fax (fax): +32 (16) 790-86-70 +32 (16) 790-86-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE
Products information ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE08720916748
Ondernemingsnummer: 9872009277
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE
(Get full report from official database of BE for ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE
Addition kinds of activities for ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
38610109. Filmfilm | Motion picture film

Werken bij ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

 • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

 • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

 • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: ZELUS HENA

  Type: Studentenjob

  Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

 • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: LAMITRANS

  Type: Vaste Job

  Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

 • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

 • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

 • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Laat een reactie achter voor ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. Leave a respond for ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE. ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE op de google maps. Adres en contacten ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE
Location of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE on the google maps. Address and contacts of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning | Tordeurs Joaillerie SA | KINDERDAGV.SOC.SECTOR RUG | CHRISTIAAN GEVAERT | NIPPON KARATE KNOKKE-HEIST

Other related companies as ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE: F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning | Tordeurs Joaillerie SA | KINDERDAGV.SOC.SECTOR RUG | CHRISTIAAN GEVAERT | NIPPON KARATE KNOKKE-HEIST

ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720916748. Het bedrijf ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 491; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, openstaande posities, locatie van ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE op de kaart.

ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, company assigned to the tax number BE08720916748. The company ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is located at the address: AVENUE LOUISE 491; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reisbureaus. Products created in ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE were not found.
The main activity of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE is not available. You also can look at reviews of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, open positions, location of ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORIENT EXPRESS TRAVEL SERVICE, employees, financial statistics.