FLANDRIA REISBUREAU

Contactgegevens FLANDRIA REISBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDRIA REISBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDRIA REISBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE VISMARKT 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92255858 (+32-92255858) 92255858 (+32-92255858)

Fax (fax): +32 (64) 581-68-40 +32 (64) 581-68-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDRIA REISBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDRIA REISBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDRIA REISBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDRIA REISBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDRIA REISBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDRIA REISBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDRIA REISBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDRIA REISBUREAU
Products information FLANDRIA REISBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE01661651611
Ondernemingsnummer: 5495605468
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLANDRIA REISBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDRIA REISBUREAU
(Get full report from official database of BE for FLANDRIA REISBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDRIA REISBUREAU
Addition kinds of activities for FLANDRIA REISBUREAU

8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
51819903. Portier | Porter
57229904. Kachels, huishoudelijk, nec | Stoves, household, nec

Werken bij FLANDRIA REISBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDRIA REISBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDRIA REISBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDRIA REISBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Management assistant (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

 • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

 • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

 • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

 • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

 • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

 • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

  Type: Vaste Job

  Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Vaste Job

  Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van FLANDRIA REISBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of FLANDRIA REISBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDRIA REISBUREAU. Laat een reactie achter voor FLANDRIA REISBUREAU. FLANDRIA REISBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDRIA REISBUREAU. Leave a respond for FLANDRIA REISBUREAU. FLANDRIA REISBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDRIA REISBUREAU op de google maps. Adres en contacten FLANDRIA REISBUREAU
Location of FLANDRIA REISBUREAU on the google maps. Address and contacts of FLANDRIA REISBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDRIA REISBUREAU FLANDRIA REISBUREAU: CENTEA | SCHELLENS BVBA | FE. FONTAINE A. & D. | R. LANCKRIET | Roelens Gaby

Other related companies as FLANDRIA REISBUREAU: CENTEA | SCHELLENS BVBA | FE. FONTAINE A. & D. | R. LANCKRIET | Roelens Gaby

FLANDRIA REISBUREAU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDRIA REISBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661651611. Het bedrijf FLANDRIA REISBUREAU bevindt zich op het adres: KLEINE VISMARKT 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in FLANDRIA REISBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDRIA REISBUREAU is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDRIA REISBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDRIA REISBUREAU, openstaande posities, locatie van FLANDRIA REISBUREAU op de kaart.

FLANDRIA REISBUREAU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDRIA REISBUREAU, company assigned to the tax number BE01661651611. The company FLANDRIA REISBUREAU is located at the address: KLEINE VISMARKT 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in FLANDRIA REISBUREAU were not found.
The main activity of FLANDRIA REISBUREAU is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDRIA REISBUREAU is not available. You also can look at reviews of FLANDRIA REISBUREAU, open positions, location of FLANDRIA REISBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDRIA REISBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDRIA REISBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDRIA REISBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDRIA REISBUREAU, employees, financial statistics.