FLANDERS TRAVEL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLANDERS TRAVEL
Private companiesLegal Services • FLANDERS TRAVEL

Contactgegevens FLANDERS TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST-JACOBSMARKT 45-47; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32203355 32203355

Fax (fax): +32 (51) 727-64-82 +32 (51) 727-64-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS TRAVEL
Products information FLANDERS TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE03454345703
Ondernemingsnummer: 8034271240
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLANDERS TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS TRAVEL
(Get full report from official database of BE for FLANDERS TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS TRAVEL
Addition kinds of activities for FLANDERS TRAVEL

20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
35450107. Precisie gereedschappen, machinisten ' | Precision tools, machinists'
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting

Werken bij FLANDERS TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

 • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

 • Commercieel bediende export (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

 • Bekister (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: MANPOWER INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

 • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van FLANDERS TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS TRAVEL. Laat een reactie achter voor FLANDERS TRAVEL. FLANDERS TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS TRAVEL. Leave a respond for FLANDERS TRAVEL. FLANDERS TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS TRAVEL op de google maps. Adres en contacten FLANDERS TRAVEL
Location of FLANDERS TRAVEL on the google maps. Address and contacts of FLANDERS TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS TRAVEL FLANDERS TRAVEL: INSTITUUT RITA | GN NETCOM | Dries Luc | Van Acker | WEIGERT J

Other related companies as FLANDERS TRAVEL: INSTITUUT RITA | GN NETCOM | Dries Luc | Van Acker | WEIGERT J

FLANDERS TRAVEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03454345703. Het bedrijf FLANDERS TRAVEL bevindt zich op het adres: ST-JACOBSMARKT 45-47; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in FLANDERS TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDERS TRAVEL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS TRAVEL, openstaande posities, locatie van FLANDERS TRAVEL op de kaart.

FLANDERS TRAVEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDERS TRAVEL, company assigned to the tax number BE03454345703. The company FLANDERS TRAVEL is located at the address: ST-JACOBSMARKT 45-47; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in FLANDERS TRAVEL were not found.
The main activity of FLANDERS TRAVEL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS TRAVEL is not available. You also can look at reviews of FLANDERS TRAVEL, open positions, location of FLANDERS TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS TRAVEL, employees, financial statistics.