DELTA SOLEIL

Particuliere bedrijvencommunicatie • DELTA SOLEIL
Private companiesCommunications • DELTA SOLEIL

Contactgegevens DELTA SOLEIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA SOLEIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA SOLEIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA R?GENCE 47; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 071307135^^071333297 (+32-071307135^^071333297) 071307135^^071333297 (+32-071307135^^071333297)

Fax (fax): +32 (64) 245-52-37 +32 (64) 245-52-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA SOLEIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA SOLEIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA SOLEIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA SOLEIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA SOLEIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA SOLEIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA SOLEIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA SOLEIL
Products information DELTA SOLEIL

BTW identificatienummer (tax): BE03379638671
Ondernemingsnummer: 6113861083
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DELTA SOLEIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA SOLEIL
(Get full report from official database of BE for DELTA SOLEIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA SOLEIL
Addition kinds of activities for DELTA SOLEIL

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
24991100. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij DELTA SOLEIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA SOLEIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA SOLEIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA SOLEIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

 • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Studentenjob

  Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

 • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

 • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

 • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van DELTA SOLEIL in sociale netwerken
Look for responds of DELTA SOLEIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA SOLEIL. Laat een reactie achter voor DELTA SOLEIL. DELTA SOLEIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA SOLEIL. Leave a respond for DELTA SOLEIL. DELTA SOLEIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA SOLEIL op de google maps. Adres en contacten DELTA SOLEIL
Location of DELTA SOLEIL on the google maps. Address and contacts of DELTA SOLEIL

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA SOLEIL DELTA SOLEIL: BERLITZ | KELLNER | All Chemie Belgium NV | MAISON TORDOIR | Bach茅rius Colette

Other related companies as DELTA SOLEIL: BERLITZ | KELLNER | All Chemie Belgium NV | MAISON TORDOIR | Bach茅rius Colette

DELTA SOLEIL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA SOLEIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379638671. Het bedrijf DELTA SOLEIL bevindt zich op het adres: RUE DE LA R?GENCE 47; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in DELTA SOLEIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELTA SOLEIL is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA SOLEIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA SOLEIL, openstaande posities, locatie van DELTA SOLEIL op de kaart.

DELTA SOLEIL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTA SOLEIL, company assigned to the tax number BE03379638671. The company DELTA SOLEIL is located at the address: RUE DE LA R?GENCE 47; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in DELTA SOLEIL were not found.
The main activity of DELTA SOLEIL is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA SOLEIL is not available. You also can look at reviews of DELTA SOLEIL, open positions, location of DELTA SOLEIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA SOLEIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA SOLEIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA SOLEIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA SOLEIL, employees, financial statistics.