ALTITUDES

Contactgegevens ALTITUDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTITUDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTITUDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE KOEPOORTSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32340334 32340334

Fax (fax): +32 (9) 882-14-46 +32 (9) 882-14-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTITUDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTITUDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTITUDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTITUDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTITUDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTITUDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTITUDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTITUDES
Products information ALTITUDES

BTW identificatienummer (tax): BE03964385986
Ondernemingsnummer: 8571777343
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ALTITUDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTITUDES
(Get full report from official database of BE for ALTITUDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTITUDES
Addition kinds of activities for ALTITUDES

23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
35370000. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij ALTITUDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTITUDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTITUDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTITUDES. Looking for open vacancies in other companies

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Accountmanager Keukens (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

 • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

 • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

 • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

  Type: Studentenjob

  Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

 • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

  Regio: CUESMES

  Bedrijf: Konvert Interim Mons

  Type: Studentenjob

  Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • European People & Talent Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

 • Zaalmedewerker (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van ALTITUDES in sociale netwerken
Look for responds of ALTITUDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTITUDES. Laat een reactie achter voor ALTITUDES. ALTITUDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTITUDES. Leave a respond for ALTITUDES. ALTITUDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTITUDES op de google maps. Adres en contacten ALTITUDES
Location of ALTITUDES on the google maps. Address and contacts of ALTITUDES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTITUDES ALTITUDES: Steel A | COIFFURE SELEC-TIF | Modifa SA | FA. T.G.B.-TALLIEU | F. VAN ELSEN

Other related companies as ALTITUDES: Steel A | COIFFURE SELEC-TIF | Modifa SA | FA. T.G.B.-TALLIEU | F. VAN ELSEN

ALTITUDES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTITUDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03964385986. Het bedrijf ALTITUDES bevindt zich op het adres: LANGE KOEPOORTSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in ALTITUDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTITUDES is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTITUDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTITUDES, openstaande posities, locatie van ALTITUDES op de kaart.

ALTITUDES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTITUDES, company assigned to the tax number BE03964385986. The company ALTITUDES is located at the address: LANGE KOEPOORTSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in ALTITUDES were not found.
The main activity of ALTITUDES is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTITUDES is not available. You also can look at reviews of ALTITUDES, open positions, location of ALTITUDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTITUDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTITUDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTITUDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTITUDES, employees, financial statistics.