Ankh

Contactgegevens Ankh: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ankh: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ankh

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bardanes 4; 7522; Tournai (Blandain - Hertain), België

Telefoon (phone): 069 84 30 00 (+32-069 84 30 00) 069 84 30 00 (+32-069 84 30 00)

Fax (fax): 069 66 74 90 (+32-069 66 74 90) 069 66 74 90 (+32-069 66 74 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ankh: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ankh"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ankh"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ankh, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ankh. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ankh, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ankh. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ankh
Products information Ankh

BTW identificatienummer (tax): BE04727661132
Ondernemingsnummer: 5295379638
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Hygienic articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ankh
(Get full report from official database of BE for Ankh)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ankh
Addition kinds of activities for Ankh

22690202. Verven: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Dyeing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
36210302. Spoorwegmotor en controleapparatuur, elektrisch | Railway motors and control equipment, electric
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij Ankh: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ankh: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ankh. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ankh. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Bekister (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

 • Bekister - polierder (OESELGEM)

  Regio: OESELGEM

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

 • onderwijzer (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

 • FRITUURHULP (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

  Type: Flexijob

  In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van Ankh in sociale netwerken
Look for responds of Ankh in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ankh. Laat een reactie achter voor Ankh. Ankh bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ankh. Leave a respond for Ankh. Ankh on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ankh op de google maps. Adres en contacten Ankh
Location of Ankh on the google maps. Address and contacts of Ankh

Andere gerelateerde bedrijven als come Ankh Ankh: Jolie Madame | CORNER ELEKTRO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ALBERT PAESHUYSE | D'Hoore M

Other related companies as Ankh: Jolie Madame | CORNER ELEKTRO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ALBERT PAESHUYSE | D'Hoore M

Ankh is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ankh, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04727661132. Het bedrijf Ankh bevindt zich op het adres: Rue des Bardanes 4; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Hygienic articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Ankh is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ankh is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ankh, openstaande posities, locatie van Ankh op de kaart.

Ankh is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ankh, company assigned to the tax number BE04727661132. The company Ankh is located at the address: Rue des Bardanes 4; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Hygienic articles - Mfg. & Whol..
The main activity of Ankh is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ankh is not available. You also can look at reviews of Ankh, open positions, location of Ankh on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ankh, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ankh, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ankh, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ankh, employees, financial statistics.