Silectron-Simoens

Contactgegevens Silectron-Simoens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silectron-Simoens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silectron-Simoens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deinzestraat 23; 9810; Nazareth, België

Telefoon (phone): 09 321 02 64; 0475 41 22 08 (+32-09 321 02 64; 0475 41 22 08) 09 321 02 64; 0475 41 22 08 (+32-09 321 02 64; 0475 41 22 08)

Fax (fax): 09 321 03 44 (+32-09 321 03 44) 09 321 03 44 (+32-09 321 03 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silectron-Simoens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silectron-Simoens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silectron-Simoens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silectron-Simoens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silectron-Simoens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silectron-Simoens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silectron-Simoens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silectron-Simoens
Products information Silectron-Simoens

BTW identificatienummer (tax): BE06070739746
Ondernemingsnummer: 3555694580
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Silectron-Simoens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silectron-Simoens
(Get full report from official database of BE for Silectron-Simoens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silectron-Simoens
Addition kinds of activities for Silectron-Simoens

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
72190101. Kledingmakerij, materiaal van de klant | Dressmaking service, material owned by customer

Werken bij Silectron-Simoens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silectron-Simoens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silectron-Simoens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silectron-Simoens. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

 • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

 • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

 • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NOMEO

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • winkelbediende (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Brood en Banket Bosent

  Type: Flexijob

  Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Silectron-Simoens in sociale netwerken
Look for responds of Silectron-Simoens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silectron-Simoens. Laat een reactie achter voor Silectron-Simoens. Silectron-Simoens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silectron-Simoens. Leave a respond for Silectron-Simoens. Silectron-Simoens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silectron-Simoens op de google maps. Adres en contacten Silectron-Simoens
Location of Silectron-Simoens on the google maps. Address and contacts of Silectron-Simoens

Andere gerelateerde bedrijven als come Silectron-Simoens Silectron-Simoens: COIFFURE BALERIUM | ALBERT GARAGE | d'Harveng Didier | OLIVIER VANDEN EYNDEN | Smash

Other related companies as Silectron-Simoens: COIFFURE BALERIUM | ALBERT GARAGE | d'Harveng Didier | OLIVIER VANDEN EYNDEN | Smash

Silectron-Simoens is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silectron-Simoens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06070739746. Het bedrijf Silectron-Simoens bevindt zich op het adres: Deinzestraat 23; 9810; Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Regulating systems. Producten gemaakt in Silectron-Simoens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silectron-Simoens is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silectron-Simoens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silectron-Simoens, openstaande posities, locatie van Silectron-Simoens op de kaart.

Silectron-Simoens is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silectron-Simoens, company assigned to the tax number BE06070739746. The company Silectron-Simoens is located at the address: Deinzestraat 23; 9810; Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Regulating systems. Products created in Silectron-Simoens were not found.
The main activity of Silectron-Simoens is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Silectron-Simoens is not available. You also can look at reviews of Silectron-Simoens, open positions, location of Silectron-Simoens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silectron-Simoens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silectron-Simoens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silectron-Simoens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silectron-Simoens, employees, financial statistics.