Data@Vision Belux

Contactgegevens Data@Vision Belux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Data@Vision Belux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Data@Vision Belux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-West 75; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 780 17 62 (+32-03 780 17 62) 03 780 17 62 (+32-03 780 17 62)

Fax (fax): 03 780 17 66 (+32-03 780 17 66) 03 780 17 66 (+32-03 780 17 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Data@Vision Belux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Data@Vision Belux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Data@Vision Belux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Data@Vision Belux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Data@Vision Belux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Data@Vision Belux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Data@Vision Belux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Data@Vision Belux
Products information Data@Vision Belux

BTW identificatienummer (tax): BE06883178710
Ondernemingsnummer: 1940155029
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Measuring & control apparatus

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Data@Vision Belux
(Get full report from official database of BE for Data@Vision Belux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Data@Vision Belux
Addition kinds of activities for Data@Vision Belux

12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
32970102. Baksteen, koolstof | Brick, carbon
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij Data@Vision Belux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Data@Vision Belux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Data@Vision Belux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Data@Vision Belux. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Lader (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

 • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

 • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

 • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Data@Vision Belux in sociale netwerken
Look for responds of Data@Vision Belux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Data@Vision Belux. Laat een reactie achter voor Data@Vision Belux. Data@Vision Belux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Data@Vision Belux. Leave a respond for Data@Vision Belux. Data@Vision Belux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Data@Vision Belux op de google maps. Adres en contacten Data@Vision Belux
Location of Data@Vision Belux on the google maps. Address and contacts of Data@Vision Belux

Andere gerelateerde bedrijven als come Data@Vision Belux Data@Vision Belux: FLYVAGA NV | B.C. RUCA | Net Expat SA | JEAN-MARC GOBLET | IVAN DURWAEL

Other related companies as Data@Vision Belux: FLYVAGA NV | B.C. RUCA | Net Expat SA | JEAN-MARC GOBLET | IVAN DURWAEL

Data@Vision Belux is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Data@Vision Belux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883178710. Het bedrijf Data@Vision Belux bevindt zich op het adres: Industriepark-West 75; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Regulating systems. Lijst met producten zijn Measuring & control apparatus.
De hoofdactiviteit van Data@Vision Belux is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Data@Vision Belux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Data@Vision Belux, openstaande posities, locatie van Data@Vision Belux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Data@Vision Belux is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Data@Vision Belux, company assigned to the tax number BE06883178710. The company Data@Vision Belux is located at the address: Industriepark-West 75; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Regulating systems. List of products are Measuring & control apparatus.
The main activity of Data@Vision Belux is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Data@Vision Belux is not available. You also can look at reviews of Data@Vision Belux, open positions, location of Data@Vision Belux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Data@Vision Belux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Data@Vision Belux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Data@Vision Belux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Data@Vision Belux, employees, financial statistics.