De Gouden Boom NV

Contactgegevens De Gouden Boom NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Gouden Boom NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Gouden Boom NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 45 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Gouden Boom NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Gouden Boom NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Gouden Boom NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Gouden Boom NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Gouden Boom NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Gouden Boom NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Gouden Boom NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Gouden Boom NV
Products information De Gouden Boom NV

BTW identificatienummer (tax): BE08732727050
Ondernemingsnummer: 1572662353
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Regional beers

Product categorie (product category): Regional Beers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Gouden Boom NV
(Get full report from official database of BE for De Gouden Boom NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Gouden Boom NV
Addition kinds of activities for De Gouden Boom NV

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
50949901. Beads | Beads
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij De Gouden Boom NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Gouden Boom NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Gouden Boom NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Gouden Boom NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Bekister (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

  Regio: SINAAI-WAAS

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

 • Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

 • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Kinesist(e) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASCLEPIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

 • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van De Gouden Boom NV in sociale netwerken
Look for responds of De Gouden Boom NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Gouden Boom NV. Laat een reactie achter voor De Gouden Boom NV. De Gouden Boom NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Gouden Boom NV. Leave a respond for De Gouden Boom NV. De Gouden Boom NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Gouden Boom NV op de google maps. Adres en contacten De Gouden Boom NV
Location of De Gouden Boom NV on the google maps. Address and contacts of De Gouden Boom NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Gouden Boom NV De Gouden Boom NV: Colson | CERCLE BEAUX-ARTS VERV. | CARROSSERIE JANS | W. DE COCK | Albado

Other related companies as De Gouden Boom NV: Colson | CERCLE BEAUX-ARTS VERV. | CARROSSERIE JANS | W. DE COCK | Albado

De Gouden Boom NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Gouden Boom NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08732727050. Het bedrijf De Gouden Boom NV bevindt zich op het adres: Langestraat 45 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Regional Beers. Lijst met producten zijn Regional beers.
De hoofdactiviteit van De Gouden Boom NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Gouden Boom NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Gouden Boom NV, openstaande posities, locatie van De Gouden Boom NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Gouden Boom NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Gouden Boom NV, company assigned to the tax number BE08732727050. The company De Gouden Boom NV is located at the address: Langestraat 45 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Regional Beers. List of products are Regional beers.
The main activity of De Gouden Boom NV is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Gouden Boom NV is not available. You also can look at reviews of De Gouden Boom NV, open positions, location of De Gouden Boom NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Gouden Boom NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Gouden Boom NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Gouden Boom NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Gouden Boom NV, employees, financial statistics.