AEP-WINGS TRAVEL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • AEP-WINGS TRAVEL
Private companiesOil and Gas Extraction • AEP-WINGS TRAVEL

Contactgegevens AEP-WINGS TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEP-WINGS TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEP-WINGS TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 113; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92225012 (+32-92225012) 92225012 (+32-92225012)

Fax (fax): +32 (84) 538-32-61 +32 (84) 538-32-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEP-WINGS TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEP-WINGS TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEP-WINGS TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEP-WINGS TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEP-WINGS TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEP-WINGS TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEP-WINGS TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEP-WINGS TRAVEL
Products information AEP-WINGS TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE02200531005
Ondernemingsnummer: 6906799316
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in AEP-WINGS TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEP-WINGS TRAVEL
(Get full report from official database of BE for AEP-WINGS TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEP-WINGS TRAVEL
Addition kinds of activities for AEP-WINGS TRAVEL

331701. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51549900. Vee, nec | Livestock, nec
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec

Werken bij AEP-WINGS TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEP-WINGS TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEP-WINGS TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEP-WINGS TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

 • Keukenplaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

 • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

 • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

 • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

  Regio: LOMBARDSIJDE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

 • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

 • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van AEP-WINGS TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of AEP-WINGS TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEP-WINGS TRAVEL. Laat een reactie achter voor AEP-WINGS TRAVEL. AEP-WINGS TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEP-WINGS TRAVEL. Leave a respond for AEP-WINGS TRAVEL. AEP-WINGS TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEP-WINGS TRAVEL op de google maps. Adres en contacten AEP-WINGS TRAVEL
Location of AEP-WINGS TRAVEL on the google maps. Address and contacts of AEP-WINGS TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AEP-WINGS TRAVEL AEP-WINGS TRAVEL: FLDÉMÉNAGEMENTS-MANUTENTION-TRANSPORTS SA | Ballopati SPRL | LIBRAIRIE LIPALUX | Marcoen Thomas | DANY BRAGARD

Other related companies as AEP-WINGS TRAVEL: FLDÉMÉNAGEMENTS-MANUTENTION-TRANSPORTS SA | Ballopati SPRL | LIBRAIRIE LIPALUX | Marcoen Thomas | DANY BRAGARD

AEP-WINGS TRAVEL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AEP-WINGS TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02200531005. Het bedrijf AEP-WINGS TRAVEL bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 113; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in AEP-WINGS TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEP-WINGS TRAVEL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEP-WINGS TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEP-WINGS TRAVEL, openstaande posities, locatie van AEP-WINGS TRAVEL op de kaart.

AEP-WINGS TRAVEL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is AEP-WINGS TRAVEL, company assigned to the tax number BE02200531005. The company AEP-WINGS TRAVEL is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 113; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in AEP-WINGS TRAVEL were not found.
The main activity of AEP-WINGS TRAVEL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AEP-WINGS TRAVEL is not available. You also can look at reviews of AEP-WINGS TRAVEL, open positions, location of AEP-WINGS TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEP-WINGS TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEP-WINGS TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEP-WINGS TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEP-WINGS TRAVEL, employees, financial statistics.