Thuiszorg Infocentrum

Contactgegevens Thuiszorg Infocentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thuiszorg Infocentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thuiszorg Infocentrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gouverneur Roppesingel 75; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 28 09 80 (+32-011 28 09 80) 011 28 09 80 (+32-011 28 09 80)

Fax (fax): 011 28 09 89^^011 28 09 99 (+32-011 28 09 89^^011 28 09 99) 011 28 09 89^^011 28 09 99 (+32-011 28 09 89^^011 28 09 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thuiszorg Infocentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thuiszorg Infocentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thuiszorg Infocentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thuiszorg Infocentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thuiszorg Infocentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thuiszorg Infocentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thuiszorg Infocentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thuiszorg Infocentrum
Products information Thuiszorg Infocentrum

BTW identificatienummer (tax): BE04258819580
Ondernemingsnummer: 3434570312
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Orthopedists^^Truss-makers; Chairs - Invalid; Orthopedists

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thuiszorg Infocentrum
(Get full report from official database of BE for Thuiszorg Infocentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thuiszorg Infocentrum
Addition kinds of activities for Thuiszorg Infocentrum

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
33550103. Draad, aluminium: gemaakt in walsen | Wire, aluminum: made in rolling mills
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij Thuiszorg Infocentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thuiszorg Infocentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thuiszorg Infocentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thuiszorg Infocentrum. Looking for open vacancies in other companies

 • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: DANCKAERT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

 • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

 • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

 • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

 • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van Thuiszorg Infocentrum in sociale netwerken
Look for responds of Thuiszorg Infocentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thuiszorg Infocentrum. Laat een reactie achter voor Thuiszorg Infocentrum. Thuiszorg Infocentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thuiszorg Infocentrum. Leave a respond for Thuiszorg Infocentrum. Thuiszorg Infocentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thuiszorg Infocentrum op de google maps. Adres en contacten Thuiszorg Infocentrum
Location of Thuiszorg Infocentrum on the google maps. Address and contacts of Thuiszorg Infocentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Thuiszorg Infocentrum Thuiszorg Infocentrum: Asain-Food | LMG BVBA | Cobras (Les) | PASQUASY | Ceka NV

Other related companies as Thuiszorg Infocentrum: Asain-Food | LMG BVBA | Cobras (Les) | PASQUASY | Ceka NV

Thuiszorg Infocentrum is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thuiszorg Infocentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04258819580. Het bedrijf Thuiszorg Infocentrum bevindt zich op het adres: Gouverneur Roppesingel 75; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Orthopedists^^Truss-makers; Chairs - Invalid; Orthopedists.
De hoofdactiviteit van Thuiszorg Infocentrum is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thuiszorg Infocentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thuiszorg Infocentrum, openstaande posities, locatie van Thuiszorg Infocentrum op de kaart.

Thuiszorg Infocentrum is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thuiszorg Infocentrum, company assigned to the tax number BE04258819580. The company Thuiszorg Infocentrum is located at the address: Gouverneur Roppesingel 75; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Truss-makers; Chairs - Invalid; Medical instruments & apparatus; Orthopedists^^Truss-makers; Chairs - Invalid; Orthopedists.
The main activity of Thuiszorg Infocentrum is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Thuiszorg Infocentrum is not available. You also can look at reviews of Thuiszorg Infocentrum, open positions, location of Thuiszorg Infocentrum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thuiszorg Infocentrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thuiszorg Infocentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thuiszorg Infocentrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thuiszorg Infocentrum, employees, financial statistics.