Smith & Nephew SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Smith & Nephew SA
Private companiesPersonal Services • Smith & Nephew SA

Contactgegevens Smith & Nephew SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smith & Nephew SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smith & Nephew SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Four à Briques 3B; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 702 29 11 (+32-02 702 29 11) 02 702 29 11 (+32-02 702 29 11)

Fax (fax): 02 726 10 35 (+32-02 726 10 35) 02 726 10 35 (+32-02 726 10 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smith & Nephew SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smith & Nephew SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smith & Nephew SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smith & Nephew SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smith & Nephew SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smith & Nephew SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smith & Nephew SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smith & Nephew SA
Products information Smith & Nephew SA

BTW identificatienummer (tax): BE03755096435
Ondernemingsnummer: 5574157714
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Hospitals - Equipment & Access.; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smith & Nephew SA
(Get full report from official database of BE for Smith & Nephew SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smith & Nephew SA
Addition kinds of activities for Smith & Nephew SA

016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
202301. Baby formules | Baby formulas
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
51490305. Mout | Malt
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines

Werken bij Smith & Nephew SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smith & Nephew SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smith & Nephew SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smith & Nephew SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: YES! TALENTS

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

 • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Werfreserve

  Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

 • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Flexijob

  Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Smith & Nephew SA in sociale netwerken
Look for responds of Smith & Nephew SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smith & Nephew SA. Laat een reactie achter voor Smith & Nephew SA. Smith & Nephew SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smith & Nephew SA. Leave a respond for Smith & Nephew SA. Smith & Nephew SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smith & Nephew SA op de google maps. Adres en contacten Smith & Nephew SA
Location of Smith & Nephew SA on the google maps. Address and contacts of Smith & Nephew SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smith & Nephew SA Smith & Nephew SA: Gross S | Blommaert | Quintens Jos | HERMAN CHRISTIAENS | FRITUUR BROECKXKE

Other related companies as Smith & Nephew SA: Gross S | Blommaert | Quintens Jos | HERMAN CHRISTIAENS | FRITUUR BROECKXKE

Smith & Nephew SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smith & Nephew SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03755096435. Het bedrijf Smith & Nephew SA bevindt zich op het adres: Avenue du Four à Briques 3B; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Hospitals - Equipment & Access.; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Smith & Nephew SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smith & Nephew SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smith & Nephew SA, openstaande posities, locatie van Smith & Nephew SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smith & Nephew SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smith & Nephew SA, company assigned to the tax number BE03755096435. The company Smith & Nephew SA is located at the address: Avenue du Four à Briques 3B; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Hospitals - Equipment & Access.; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol..
The main activity of Smith & Nephew SA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Smith & Nephew SA is not available. You also can look at reviews of Smith & Nephew SA, open positions, location of Smith & Nephew SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smith & Nephew SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smith & Nephew SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smith & Nephew SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smith & Nephew SA, employees, financial statistics.