Quintens Jos

Contactgegevens Quintens Jos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quintens Jos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quintens Jos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 193; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 39 34 95 (+32-011 39 34 95) 011 39 34 95 (+32-011 39 34 95)

Fax (fax): 011 34 35 80 (+32-011 34 35 80) 011 34 35 80 (+32-011 34 35 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quintens Jos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quintens Jos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quintens Jos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quintens Jos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quintens Jos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quintens Jos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quintens Jos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quintens Jos
Products information Quintens Jos

BTW identificatienummer (tax): BE07040832519
Ondernemingsnummer: 7316314697
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Printing - Silkscreen

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quintens Jos
(Get full report from official database of BE for Quintens Jos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quintens Jos
Addition kinds of activities for Quintens Jos

20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij Quintens Jos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quintens Jos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quintens Jos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quintens Jos. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

Zoek naar antwoorden van Quintens Jos in sociale netwerken
Look for responds of Quintens Jos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quintens Jos. Laat een reactie achter voor Quintens Jos. Quintens Jos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quintens Jos. Leave a respond for Quintens Jos. Quintens Jos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quintens Jos op de google maps. Adres en contacten Quintens Jos
Location of Quintens Jos on the google maps. Address and contacts of Quintens Jos

Andere gerelateerde bedrijven als come Quintens Jos Quintens Jos: JEAN-MARC GةRARD | SLAGERIJ DE MOL | Lemogne | Crabeels Rita | BIRGIT DEPREZ

Other related companies as Quintens Jos: JEAN-MARC GةRARD | SLAGERIJ DE MOL | Lemogne | Crabeels Rita | BIRGIT DEPREZ

Quintens Jos is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quintens Jos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07040832519. Het bedrijf Quintens Jos bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 193; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Letters and lettering. Lijst met producten zijn Printing - Silkscreen.
De hoofdactiviteit van Quintens Jos is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quintens Jos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quintens Jos, openstaande posities, locatie van Quintens Jos op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quintens Jos is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quintens Jos, company assigned to the tax number BE07040832519. The company Quintens Jos is located at the address: Antwerpsesteenweg 193; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Letters and lettering. List of products are Printing - Silkscreen.
The main activity of Quintens Jos is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quintens Jos is not available. You also can look at reviews of Quintens Jos, open positions, location of Quintens Jos on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quintens Jos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quintens Jos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quintens Jos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quintens Jos, employees, financial statistics.