FRIGO HENRI

Contactgegevens FRIGO HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRIGO HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRIGO HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 377 31 81 (+32-02 377 31 81) 02 377 31 81 (+32-02 377 31 81)

Fax (fax): +32 (87) 901-12-62 +32 (87) 901-12-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRIGO HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRIGO HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRIGO HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRIGO HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRIGO HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRIGO HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRIGO HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRIGO HENRI
Products information FRIGO HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE05786743164
Ondernemingsnummer: 7637664794
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FRIGO HENRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigerators and freezers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRIGO HENRI
(Get full report from official database of BE for FRIGO HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRIGO HENRI
Addition kinds of activities for FRIGO HENRI

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij FRIGO HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRIGO HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRIGO HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRIGO HENRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

 • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

 • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

 • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Hcmvision

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

 • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

Zoek naar antwoorden van FRIGO HENRI in sociale netwerken
Look for responds of FRIGO HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRIGO HENRI. Laat een reactie achter voor FRIGO HENRI. FRIGO HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRIGO HENRI. Leave a respond for FRIGO HENRI. FRIGO HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRIGO HENRI op de google maps. Adres en contacten FRIGO HENRI
Location of FRIGO HENRI on the google maps. Address and contacts of FRIGO HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come FRIGO HENRI FRIGO HENRI: COIFFURE GERDA | Intoplan | DE LAERE CLEANING | DUMEZ G+DUMEZ A | GARAGE SMETS

Other related companies as FRIGO HENRI: COIFFURE GERDA | Intoplan | DE LAERE CLEANING | DUMEZ G+DUMEZ A | GARAGE SMETS

FRIGO HENRI is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRIGO HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05786743164. Het bedrijf FRIGO HENRI bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 184,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Refrigerators and freezers - Retail. Producten gemaakt in FRIGO HENRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRIGO HENRI is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRIGO HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRIGO HENRI, openstaande posities, locatie van FRIGO HENRI op de kaart.

FRIGO HENRI is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRIGO HENRI, company assigned to the tax number BE05786743164. The company FRIGO HENRI is located at the address: Chaussée de Wavre; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 184,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Refrigerators and freezers - Retail. Products created in FRIGO HENRI were not found.
The main activity of FRIGO HENRI is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRIGO HENRI is not available. You also can look at reviews of FRIGO HENRI, open positions, location of FRIGO HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRIGO HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRIGO HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRIGO HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRIGO HENRI, employees, financial statistics.