C.P. CLARE INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • C.P. CLARE INTERNATIONAL
Private companiesMiscellaneous Retail • C.P. CLARE INTERNATIONAL

Contactgegevens C.P. CLARE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P. CLARE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P. CLARE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERHAAMLAAN 40; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12390400 (+32-12390400) 12390400 (+32-12390400)

Fax (fax): +32 (84) 775-29-70 +32 (84) 775-29-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P. CLARE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P. CLARE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P. CLARE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P. CLARE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P. CLARE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P. CLARE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P. CLARE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P. CLARE INTERNATIONAL
Products information C.P. CLARE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE05211334228
Ondernemingsnummer: 9919799804
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P. CLARE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for C.P. CLARE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P. CLARE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for C.P. CLARE INTERNATIONAL

35750000. Computer terminals | Computer terminals
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
51910201. Luzerne | Alfalfa
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
73899912. Document reliëf | Document embossing
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec

Werken bij C.P. CLARE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P. CLARE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P. CLARE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P. CLARE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

 • Winkelhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Vaste Job

  Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

 • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

  Type: Vaste Job

  In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

 • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van C.P. CLARE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of C.P. CLARE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P. CLARE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor C.P. CLARE INTERNATIONAL. C.P. CLARE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P. CLARE INTERNATIONAL. Leave a respond for C.P. CLARE INTERNATIONAL. C.P. CLARE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P. CLARE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten C.P. CLARE INTERNATIONAL
Location of C.P. CLARE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of C.P. CLARE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P. CLARE INTERNATIONAL C.P. CLARE INTERNATIONAL: La Province | JOSEPH BORGERS | JEAN ERNENS | MARC GIELEN | Inergie Automotive Systems

Other related companies as C.P. CLARE INTERNATIONAL: La Province | JOSEPH BORGERS | JEAN ERNENS | MARC GIELEN | Inergie Automotive Systems

C.P. CLARE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P. CLARE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05211334228. Het bedrijf C.P. CLARE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: OVERHAAMLAAN 40; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van C.P. CLARE INTERNATIONAL is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P. CLARE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P. CLARE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van C.P. CLARE INTERNATIONAL op de kaart.

C.P. CLARE INTERNATIONAL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P. CLARE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE05211334228. The company C.P. CLARE INTERNATIONAL is located at the address: OVERHAAMLAAN 40; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of C.P. CLARE INTERNATIONAL is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P. CLARE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of C.P. CLARE INTERNATIONAL, open positions, location of C.P. CLARE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P. CLARE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P. CLARE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P. CLARE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P. CLARE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.