C.E.T. BENELUX

Contactgegevens C.E.T. BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.E.T. BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.E.T. BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 321B4; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56732111 (+32-56732111) 56732111 (+32-56732111)

Fax (fax): +32 (16) 686-97-83 +32 (16) 686-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.E.T. BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.E.T. BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.E.T. BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.E.T. BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.E.T. BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.E.T. BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.E.T. BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.E.T. BENELUX
Products information C.E.T. BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE07347076416
Ondernemingsnummer: 2879760742
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.E.T. BENELUX
(Get full report from official database of BE for C.E.T. BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.E.T. BENELUX
Addition kinds of activities for C.E.T. BENELUX

01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
28799904. Planthormonen | Plant hormones
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij C.E.T. BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.E.T. BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.E.T. BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.E.T. BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Pijpfitter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

  Regio: ETIKHOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

 • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

 • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van C.E.T. BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of C.E.T. BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.E.T. BENELUX. Laat een reactie achter voor C.E.T. BENELUX. C.E.T. BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.E.T. BENELUX. Leave a respond for C.E.T. BENELUX. C.E.T. BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.E.T. BENELUX op de google maps. Adres en contacten C.E.T. BENELUX
Location of C.E.T. BENELUX on the google maps. Address and contacts of C.E.T. BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come C.E.T. BENELUX C.E.T. BENELUX: de Corswarem O | CAMPING CLUB DE FRANCE CCDF | TASSE BODART | BAKKERIJ HESTA | LUDO STEPPE

Other related companies as C.E.T. BENELUX: de Corswarem O | CAMPING CLUB DE FRANCE CCDF | TASSE BODART | BAKKERIJ HESTA | LUDO STEPPE

C.E.T. BENELUX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.E.T. BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347076416. Het bedrijf C.E.T. BENELUX bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 321B4; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van C.E.T. BENELUX is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.E.T. BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.E.T. BENELUX, openstaande posities, locatie van C.E.T. BENELUX op de kaart.

C.E.T. BENELUX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.E.T. BENELUX, company assigned to the tax number BE07347076416. The company C.E.T. BENELUX is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 321B4; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of C.E.T. BENELUX is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.E.T. BENELUX is not available. You also can look at reviews of C.E.T. BENELUX, open positions, location of C.E.T. BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.E.T. BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.E.T. BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.E.T. BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.E.T. BENELUX, employees, financial statistics.