BRIES ELECTROTECHNIEKEN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BRIES ELECTROTECHNIEKEN
Private companiesFood and Kindred Products • BRIES ELECTROTECHNIEKEN

Contactgegevens BRIES ELECTROTECHNIEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIES ELECTROTECHNIEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIES ELECTROTECHNIEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. EERDEKENSSTRAAT 9; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16890240 (+32-16890240) 16890240 (+32-16890240)

Fax (fax): +32 (87) 279-87-71 +32 (87) 279-87-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIES ELECTROTECHNIEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIES ELECTROTECHNIEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIES ELECTROTECHNIEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIES ELECTROTECHNIEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIES ELECTROTECHNIEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIES ELECTROTECHNIEKEN
Products information BRIES ELECTROTECHNIEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02055786132
Ondernemingsnummer: 5436004638
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Interphones & Vidéophones.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIES ELECTROTECHNIEKEN
(Get full report from official database of BE for BRIES ELECTROTECHNIEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIES ELECTROTECHNIEKEN
Addition kinds of activities for BRIES ELECTROTECHNIEKEN

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
28190201. Boorzuur | Boric acid
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water

Werken bij BRIES ELECTROTECHNIEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIES ELECTROTECHNIEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Documentation Agent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

 • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

 • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

 • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

 • Laborant (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: BiogasTec

  Type: Vaste Job

  Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

 • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van BRIES ELECTROTECHNIEKEN in sociale netwerken
Look for responds of BRIES ELECTROTECHNIEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Laat een reactie achter voor BRIES ELECTROTECHNIEKEN. BRIES ELECTROTECHNIEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIES ELECTROTECHNIEKEN. Leave a respond for BRIES ELECTROTECHNIEKEN. BRIES ELECTROTECHNIEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIES ELECTROTECHNIEKEN op de google maps. Adres en contacten BRIES ELECTROTECHNIEKEN
Location of BRIES ELECTROTECHNIEKEN on the google maps. Address and contacts of BRIES ELECTROTECHNIEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIES ELECTROTECHNIEKEN BRIES ELECTROTECHNIEKEN: PATRICK (KAPSALON) | FLATSERVICE | MOUNA TRADING | DEKEGELEER SENGIER ASSOCIE | IMMOREX

Other related companies as BRIES ELECTROTECHNIEKEN: PATRICK (KAPSALON) | FLATSERVICE | MOUNA TRADING | DEKEGELEER SENGIER ASSOCIE | IMMOREX

BRIES ELECTROTECHNIEKEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIES ELECTROTECHNIEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02055786132. Het bedrijf BRIES ELECTROTECHNIEKEN bevindt zich op het adres: J. EERDEKENSSTRAAT 9; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Interphones & Vidéophones..
De hoofdactiviteit van BRIES ELECTROTECHNIEKEN is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIES ELECTROTECHNIEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIES ELECTROTECHNIEKEN, openstaande posities, locatie van BRIES ELECTROTECHNIEKEN op de kaart.

BRIES ELECTROTECHNIEKEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIES ELECTROTECHNIEKEN, company assigned to the tax number BE02055786132. The company BRIES ELECTROTECHNIEKEN is located at the address: J. EERDEKENSSTRAAT 9; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Interphones & Vidéophones..
The main activity of BRIES ELECTROTECHNIEKEN is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIES ELECTROTECHNIEKEN is not available. You also can look at reviews of BRIES ELECTROTECHNIEKEN, open positions, location of BRIES ELECTROTECHNIEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIES ELECTROTECHNIEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIES ELECTROTECHNIEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIES ELECTROTECHNIEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIES ELECTROTECHNIEKEN, employees, financial statistics.