IMMOREX

Contactgegevens IMMOREX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOREX: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOREX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENDREEF 129, GENT, 9000, België

Telefoon (phone): 32(9)2305858 32(9)2305858

Fax (fax): +32 (59) 386-54-19 +32 (59) 386-54-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOREX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOREX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOREX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOREX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOREX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOREX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOREX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOREX
Products information IMMOREX

BTW identificatienummer (tax): BE07288299560
Ondernemingsnummer: 6927673339
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in IMMOREX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOREX
(Get full report from official database of BE for IMMOREX)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOREX
Addition kinds of activities for IMMOREX

327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij IMMOREX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOREX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOREX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOREX. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • Elektricien (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

 • Administratief bediende planning (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

 • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

  Type: Werfreserve

  Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van IMMOREX in sociale netwerken
Look for responds of IMMOREX in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOREX. Laat een reactie achter voor IMMOREX. IMMOREX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOREX. Leave a respond for IMMOREX. IMMOREX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOREX op de google maps. Adres en contacten IMMOREX
Location of IMMOREX on the google maps. Address and contacts of IMMOREX

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOREX IMMOREX: Sterckx M | NOEL CHARLIER | WATERHOENNEST | Pieron D | HENDRIK GOOSSENAERTS

Other related companies as IMMOREX: Sterckx M | NOEL CHARLIER | WATERHOENNEST | Pieron D | HENDRIK GOOSSENAERTS

IMMOREX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOREX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288299560. Het bedrijf IMMOREX bevindt zich op het adres: GROENDREEF 129, GENT, 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in IMMOREX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOREX is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOREX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOREX, openstaande posities, locatie van IMMOREX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMMOREX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOREX, company assigned to the tax number BE07288299560. The company IMMOREX is located at the address: GROENDREEF 129, GENT, 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in IMMOREX were not found.
The main activity of IMMOREX is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOREX is not available. You also can look at reviews of IMMOREX, open positions, location of IMMOREX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOREX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOREX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOREX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOREX, employees, financial statistics.