BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

Contactgegevens BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSEWEG 524; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57468660 (+32-57468660) 57468660 (+32-57468660)

Fax (fax): +32 (53) 647-53-10 +32 (53) 647-53-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)
Products information BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

BTW identificatienummer (tax): BE02139556884
Ondernemingsnummer: 4545288085
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)
(Get full report from official database of BE for BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB))

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)
Addition kinds of activities for BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
25310402. Stadion zitplaatsen | Stadium seating
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

 • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

 • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

 • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) in sociale netwerken
Look for responds of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Laat een reactie achter voor BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). Leave a respond for BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB). BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) op de google maps. Adres en contacten BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)
Location of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) on the google maps. Address and contacts of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB)

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): Weleda NV | Centre Promotion Humaine | F.M.N. LEASE BELGIUM | BUREAU VINCK & DE VRIES | Daniel D茅pannage

Other related companies as BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB): Weleda NV | Centre Promotion Humaine | F.M.N. LEASE BELGIUM | BUREAU VINCK & DE VRIES | Daniel D茅pannage

BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02139556884. Het bedrijf BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) bevindt zich op het adres: MEENSEWEG 524; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), openstaande posities, locatie van BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) op de kaart.

BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), company assigned to the tax number BE02139556884. The company BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is located at the address: MEENSEWEG 524; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) is not available. You also can look at reviews of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), open positions, location of BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLIAU ALARMSYSTEMEN (ASB), employees, financial statistics.