ANCA-TECH

Contactgegevens ANCA-TECH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCA-TECH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCA-TECH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEPENBEKERWEG 11; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11260370 (+32-11260370) 11260370 (+32-11260370)

Fax (fax): +32 (55) 312-86-59 +32 (55) 312-86-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCA-TECH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCA-TECH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCA-TECH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCA-TECH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCA-TECH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCA-TECH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCA-TECH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCA-TECH
Products information ANCA-TECH

BTW identificatienummer (tax): BE09303192138
Ondernemingsnummer: 7369323730
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCA-TECH
(Get full report from official database of BE for ANCA-TECH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCA-TECH
Addition kinds of activities for ANCA-TECH

01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
45819903. Luchthavenverhuur, als vliegveld | Airport leasing, if operating airport
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
73610202. Maid register | Maid registry

Werken bij ANCA-TECH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCA-TECH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCA-TECH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCA-TECH. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

 • Strijkster (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: stroobants guido &christian

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

 • Student (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JBC

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Koeltechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

Zoek naar antwoorden van ANCA-TECH in sociale netwerken
Look for responds of ANCA-TECH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCA-TECH. Laat een reactie achter voor ANCA-TECH. ANCA-TECH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCA-TECH. Leave a respond for ANCA-TECH. ANCA-TECH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCA-TECH op de google maps. Adres en contacten ANCA-TECH
Location of ANCA-TECH on the google maps. Address and contacts of ANCA-TECH

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCA-TECH ANCA-TECH: FORTIS | Décor Center L'A | GARAGE AERTS | LOUIS COLIGNON | M. VANNUT

Other related companies as ANCA-TECH: FORTIS | Décor Center L'A | GARAGE AERTS | LOUIS COLIGNON | M. VANNUT

ANCA-TECH is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCA-TECH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09303192138. Het bedrijf ANCA-TECH bevindt zich op het adres: DIEPENBEKERWEG 11; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
De hoofdactiviteit van ANCA-TECH is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCA-TECH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCA-TECH, openstaande posities, locatie van ANCA-TECH op de kaart.

ANCA-TECH is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCA-TECH, company assigned to the tax number BE09303192138. The company ANCA-TECH is located at the address: DIEPENBEKERWEG 11; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
The main activity of ANCA-TECH is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCA-TECH is not available. You also can look at reviews of ANCA-TECH, open positions, location of ANCA-TECH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCA-TECH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCA-TECH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCA-TECH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCA-TECH, employees, financial statistics.