AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS

Contactgegevens AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHALI?NHOFSTRAAT 30; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56774874 (+32-56774874) 56774874 (+32-56774874)

Fax (fax): +32 (71) 795-80-76 +32 (71) 795-80-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS
Products information AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS
Addition kinds of activities for AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)

Werken bij AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

  Type: Vaste Job

  AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

 • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

  Type: Vaste Job

  Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

 • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

 • Werfleider (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: AG-PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

 • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

  Type: Werfreserve

  Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Laat een reactie achter voor AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. Leave a respond for AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS. AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS
Location of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: V.C. JACKY JEANS | Complexe Sportif | Benny's | B.B.C. BACMA MAASEIK | Jacobs G

Other related companies as AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS: V.C. JACKY JEANS | Complexe Sportif | Benny's | B.B.C. BACMA MAASEIK | Jacobs G

AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS bevindt zich op het adres: SCHALI?NHOFSTRAAT 30; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, openstaande posities, locatie van AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS op de kaart.

AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, company assigned to the tax number BE06857360839. The company AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is located at the address: SCHALI?NHOFSTRAAT 30; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, open positions, location of AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMDISCO INDUSTRIAL SECURITY SYSTEMS, employees, financial statistics.