ALBRATHI

Contactgegevens ALBRATHI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBRATHI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBRATHI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 16; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93551497 (+32-93551497) 93551497 (+32-93551497)

Fax (fax): +32 (9) 240-90-75 +32 (9) 240-90-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBRATHI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBRATHI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBRATHI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBRATHI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBRATHI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBRATHI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBRATHI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBRATHI
Products information ALBRATHI

BTW identificatienummer (tax): BE07663482666
Ondernemingsnummer: 7836791992
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Interphones & Vidéophones.. Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBRATHI
(Get full report from official database of BE for ALBRATHI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBRATHI
Addition kinds of activities for ALBRATHI

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij ALBRATHI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBRATHI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBRATHI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBRATHI. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

 • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

 • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: hellemans sven

  Type: Studentenjob

  afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

 • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

 • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

 • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

 • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: HOCKE

  Type: Vaste Job

  Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

 • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van ALBRATHI in sociale netwerken
Look for responds of ALBRATHI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBRATHI. Laat een reactie achter voor ALBRATHI. ALBRATHI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBRATHI. Leave a respond for ALBRATHI. ALBRATHI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBRATHI op de google maps. Adres en contacten ALBRATHI
Location of ALBRATHI on the google maps. Address and contacts of ALBRATHI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBRATHI ALBRATHI: FLDHR BERTRAND BREYNE | BURGHOF KELLER-SCHODEN | THIERRY SALMON | Wens I | WILLY VAN RIEL

Other related companies as ALBRATHI: FLDHR BERTRAND BREYNE | BURGHOF KELLER-SCHODEN | THIERRY SALMON | Wens I | WILLY VAN RIEL

ALBRATHI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBRATHI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07663482666. Het bedrijf ALBRATHI bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 16; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Interphones & Vidéophones.. Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ALBRATHI is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBRATHI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBRATHI, openstaande posities, locatie van ALBRATHI op de kaart.

ALBRATHI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBRATHI, company assigned to the tax number BE07663482666. The company ALBRATHI is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 16; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Interphones & Vidéophones.. Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ALBRATHI is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBRATHI is not available. You also can look at reviews of ALBRATHI, open positions, location of ALBRATHI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBRATHI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBRATHI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBRATHI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBRATHI, employees, financial statistics.