ALARM SERVICE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALARM SERVICE
Private companiesBusiness Services • ALARM SERVICE

Contactgegevens ALARM SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARM SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARM SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAKOB VAN ARTEVELDESTR. 11; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56417486 (+32-56417486) 56417486 (+32-56417486)

Fax (fax): +32 (64) 971-77-53 +32 (64) 971-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARM SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARM SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARM SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARM SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARM SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARM SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARM SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARM SERVICE
Products information ALARM SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05887817382
Ondernemingsnummer: 5471160888
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARM SERVICE
(Get full report from official database of BE for ALARM SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARM SERVICE
Addition kinds of activities for ALARM SERVICE

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service

Werken bij ALARM SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARM SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARM SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARM SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

 • Monteur (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

 • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • CHAUFFEUR CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: JOYE

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

 • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Werfreserve

  Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

 • Tekenaar Revit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van ALARM SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ALARM SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARM SERVICE. Laat een reactie achter voor ALARM SERVICE. ALARM SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARM SERVICE. Leave a respond for ALARM SERVICE. ALARM SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARM SERVICE op de google maps. Adres en contacten ALARM SERVICE
Location of ALARM SERVICE on the google maps. Address and contacts of ALARM SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARM SERVICE ALARM SERVICE: JEAN-FRANCOIS DECOCQ | FOYER DE LORK | BELLON HERMAN | Howell Racing Fuel | SCHREIBER DIAMONDS

Other related companies as ALARM SERVICE: JEAN-FRANCOIS DECOCQ | FOYER DE LORK | BELLON HERMAN | Howell Racing Fuel | SCHREIBER DIAMONDS

ALARM SERVICE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARM SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05887817382. Het bedrijf ALARM SERVICE bevindt zich op het adres: JAKOB VAN ARTEVELDESTR. 11; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ALARM SERVICE is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARM SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARM SERVICE, openstaande posities, locatie van ALARM SERVICE op de kaart.

ALARM SERVICE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARM SERVICE, company assigned to the tax number BE05887817382. The company ALARM SERVICE is located at the address: JAKOB VAN ARTEVELDESTR. 11; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ALARM SERVICE is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARM SERVICE is not available. You also can look at reviews of ALARM SERVICE, open positions, location of ALARM SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARM SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARM SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARM SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARM SERVICE, employees, financial statistics.