ALARM SELF SECURITY

Contactgegevens ALARM SELF SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARM SELF SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARM SELF SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'OLIVE 39; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64227922 (+32-64227922) 64227922 (+32-64227922)

Fax (fax): +32 (14) 896-30-62 +32 (14) 896-30-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARM SELF SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARM SELF SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARM SELF SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARM SELF SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARM SELF SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARM SELF SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARM SELF SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARM SELF SECURITY
Products information ALARM SELF SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE03667205810
Ondernemingsnummer: 1197204589
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARM SELF SECURITY
(Get full report from official database of BE for ALARM SELF SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARM SELF SECURITY
Addition kinds of activities for ALARM SELF SECURITY

366302. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
28920209. Buskruit | Gunpowder
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij ALARM SELF SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARM SELF SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARM SELF SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARM SELF SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

 • Student horeca (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

 • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

 • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

 • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

 • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STERKERAVEN

  Type: Vaste Job

  Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

 • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

 • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Flexijob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van ALARM SELF SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of ALARM SELF SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARM SELF SECURITY. Laat een reactie achter voor ALARM SELF SECURITY. ALARM SELF SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARM SELF SECURITY. Leave a respond for ALARM SELF SECURITY. ALARM SELF SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARM SELF SECURITY op de google maps. Adres en contacten ALARM SELF SECURITY
Location of ALARM SELF SECURITY on the google maps. Address and contacts of ALARM SELF SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARM SELF SECURITY ALARM SELF SECURITY: BEROEPSKREDIET | SODEBO | SCIALDONE R. ATELIERS | Ickx P | ARMAND DELHEZ

Other related companies as ALARM SELF SECURITY: BEROEPSKREDIET | SODEBO | SCIALDONE R. ATELIERS | Ickx P | ARMAND DELHEZ

ALARM SELF SECURITY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARM SELF SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03667205810. Het bedrijf ALARM SELF SECURITY bevindt zich op het adres: RUE DE L'OLIVE 39; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ALARM SELF SECURITY is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARM SELF SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARM SELF SECURITY, openstaande posities, locatie van ALARM SELF SECURITY op de kaart.

ALARM SELF SECURITY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARM SELF SECURITY, company assigned to the tax number BE03667205810. The company ALARM SELF SECURITY is located at the address: RUE DE L'OLIVE 39; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ALARM SELF SECURITY is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARM SELF SECURITY is not available. You also can look at reviews of ALARM SELF SECURITY, open positions, location of ALARM SELF SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARM SELF SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARM SELF SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARM SELF SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARM SELF SECURITY, employees, financial statistics.