ALARM PERFECT

Contactgegevens ALARM PERFECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARM PERFECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARM PERFECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOULOIS 210; 7134; LEVAL-TRAHEGNIES, België

Telefoon (phone): 64338327 (+32-64338327) 64338327 (+32-64338327)

Fax (fax): +32 (10) 426-69-24 +32 (10) 426-69-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARM PERFECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARM PERFECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARM PERFECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARM PERFECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARM PERFECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARM PERFECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARM PERFECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARM PERFECT
Products information ALARM PERFECT

BTW identificatienummer (tax): BE04705963134
Ondernemingsnummer: 2752319335
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Montage Electrique.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARM PERFECT
(Get full report from official database of BE for ALARM PERFECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARM PERFECT
Addition kinds of activities for ALARM PERFECT

22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij ALARM PERFECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARM PERFECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARM PERFECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARM PERFECT. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

 • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

 • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Productieleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Euro Engineering

  Type: Vaste Job

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

 • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van ALARM PERFECT in sociale netwerken
Look for responds of ALARM PERFECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARM PERFECT. Laat een reactie achter voor ALARM PERFECT. ALARM PERFECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARM PERFECT. Leave a respond for ALARM PERFECT. ALARM PERFECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARM PERFECT op de google maps. Adres en contacten ALARM PERFECT
Location of ALARM PERFECT on the google maps. Address and contacts of ALARM PERFECT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARM PERFECT ALARM PERFECT: Tracto Brugge NV | MARK SEVENANTS | Consultation Nourrissons | AU GAI SAVOIR SA | Knip Modestoffen BVBA

Other related companies as ALARM PERFECT: Tracto Brugge NV | MARK SEVENANTS | Consultation Nourrissons | AU GAI SAVOIR SA | Knip Modestoffen BVBA

ALARM PERFECT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARM PERFECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04705963134. Het bedrijf ALARM PERFECT bevindt zich op het adres: RUE DES BOULOIS 210; 7134; LEVAL-TRAHEGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Montage Electrique..
De hoofdactiviteit van ALARM PERFECT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARM PERFECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARM PERFECT, openstaande posities, locatie van ALARM PERFECT op de kaart.

ALARM PERFECT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARM PERFECT, company assigned to the tax number BE04705963134. The company ALARM PERFECT is located at the address: RUE DES BOULOIS 210; 7134; LEVAL-TRAHEGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Montage Electrique..
The main activity of ALARM PERFECT is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARM PERFECT is not available. You also can look at reviews of ALARM PERFECT, open positions, location of ALARM PERFECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARM PERFECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARM PERFECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARM PERFECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARM PERFECT, employees, financial statistics.