Knip Modestoffen BVBA

Contactgegevens Knip Modestoffen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knip Modestoffen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knip Modestoffen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruggeveldlaan 751; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 80 58 (+32-03 325 80 58) 03 325 80 58 (+32-03 325 80 58)

Fax (fax): 03 326 36 69 (+32-03 326 36 69) 03 326 36 69 (+32-03 326 36 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knip Modestoffen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knip Modestoffen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knip Modestoffen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knip Modestoffen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knip Modestoffen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knip Modestoffen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knip Modestoffen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knip Modestoffen BVBA
Products information Knip Modestoffen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Knip Modestoffen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knip Modestoffen BVBA
(Get full report from official database of BE for Knip Modestoffen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knip Modestoffen BVBA
Addition kinds of activities for Knip Modestoffen BVBA

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
32110402. Glasplaat | Sheet glass
44990101. Marine redding | Marine salvaging
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij Knip Modestoffen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knip Modestoffen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knip Modestoffen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knip Modestoffen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van Knip Modestoffen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Knip Modestoffen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knip Modestoffen BVBA. Laat een reactie achter voor Knip Modestoffen BVBA. Knip Modestoffen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knip Modestoffen BVBA. Leave a respond for Knip Modestoffen BVBA. Knip Modestoffen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knip Modestoffen BVBA op de google maps. Adres en contacten Knip Modestoffen BVBA
Location of Knip Modestoffen BVBA on the google maps. Address and contacts of Knip Modestoffen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Knip Modestoffen BVBA Knip Modestoffen BVBA: JEAN-CLAUDE DOBCHIES | PITTA PYRAMIDE | Fontaine P | GARAGE DE SMEDT | V.C. DATOVOC

Other related companies as Knip Modestoffen BVBA: JEAN-CLAUDE DOBCHIES | PITTA PYRAMIDE | Fontaine P | GARAGE DE SMEDT | V.C. DATOVOC

Knip Modestoffen BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knip Modestoffen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf Knip Modestoffen BVBA bevindt zich op het adres: Ruggeveldlaan 751; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Producten gemaakt in Knip Modestoffen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knip Modestoffen BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knip Modestoffen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knip Modestoffen BVBA, openstaande posities, locatie van Knip Modestoffen BVBA op de kaart.

Knip Modestoffen BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knip Modestoffen BVBA, company assigned to the tax number BE08461364746. The company Knip Modestoffen BVBA is located at the address: Ruggeveldlaan 751; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics and silks - Retail. Products created in Knip Modestoffen BVBA were not found.
The main activity of Knip Modestoffen BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Knip Modestoffen BVBA is not available. You also can look at reviews of Knip Modestoffen BVBA, open positions, location of Knip Modestoffen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knip Modestoffen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knip Modestoffen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knip Modestoffen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knip Modestoffen BVBA, employees, financial statistics.