JEAN-CLAUDE DOBCHIES

Contactgegevens JEAN-CLAUDE DOBCHIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE DOBCHIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE DOBCHIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VAUBAN 30; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68284309 (+32-68284309) 68284309 (+32-68284309)

Fax (fax): +32 (55) 293-11-23 +32 (55) 293-11-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE DOBCHIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE DOBCHIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE DOBCHIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE DOBCHIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE DOBCHIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE DOBCHIES
Products information JEAN-CLAUDE DOBCHIES

BTW identificatienummer (tax): BE07128173828
Ondernemingsnummer: 5590911865
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN-CLAUDE DOBCHIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE DOBCHIES
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE DOBCHIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE DOBCHIES
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE DOBCHIES

382901. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij JEAN-CLAUDE DOBCHIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE DOBCHIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE DOBCHIES in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE DOBCHIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE DOBCHIES. JEAN-CLAUDE DOBCHIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE DOBCHIES. Leave a respond for JEAN-CLAUDE DOBCHIES. JEAN-CLAUDE DOBCHIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE DOBCHIES op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE DOBCHIES
Location of JEAN-CLAUDE DOBCHIES on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE DOBCHIES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE DOBCHIES JEAN-CLAUDE DOBCHIES: CENTEA | MAREFINA | FLEURS PIERRETTE | MICHAEL DE VOS | ANDRE BROSTEAUX

Other related companies as JEAN-CLAUDE DOBCHIES: CENTEA | MAREFINA | FLEURS PIERRETTE | MICHAEL DE VOS | ANDRE BROSTEAUX

JEAN-CLAUDE DOBCHIES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE DOBCHIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07128173828. Het bedrijf JEAN-CLAUDE DOBCHIES bevindt zich op het adres: AVENUE VAUBAN 30; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE DOBCHIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE DOBCHIES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE DOBCHIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE DOBCHIES, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE DOBCHIES op de kaart.

JEAN-CLAUDE DOBCHIES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE DOBCHIES, company assigned to the tax number BE07128173828. The company JEAN-CLAUDE DOBCHIES is located at the address: AVENUE VAUBAN 30; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN-CLAUDE DOBCHIES were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE DOBCHIES is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE DOBCHIES is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE DOBCHIES, open positions, location of JEAN-CLAUDE DOBCHIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE DOBCHIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE DOBCHIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE DOBCHIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE DOBCHIES, employees, financial statistics.