AB MATIC

Contactgegevens AB MATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB MATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB MATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEURSSTRAAT 42; 3832; WELLEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 11593350 (+32-11593350) 11593350 (+32-11593350)

Fax (fax): +32 (13) 352-68-56 +32 (13) 352-68-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB MATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB MATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB MATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB MATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB MATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB MATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB MATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB MATIC
Products information AB MATIC

BTW identificatienummer (tax): BE04552978515
Ondernemingsnummer: 8746185302
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in AB MATIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB MATIC
(Get full report from official database of BE for AB MATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB MATIC
Addition kinds of activities for AB MATIC

399301. Elektrische tekens | Electric signs
01799907. Olijfgaard | Olive grove
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material

Werken bij AB MATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB MATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB MATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB MATIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

 • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

 • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

 • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

 • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van AB MATIC in sociale netwerken
Look for responds of AB MATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB MATIC. Laat een reactie achter voor AB MATIC. AB MATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB MATIC. Leave a respond for AB MATIC. AB MATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB MATIC op de google maps. Adres en contacten AB MATIC
Location of AB MATIC on the google maps. Address and contacts of AB MATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come AB MATIC AB MATIC: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Vandamme-D'Huyvetter | PATRICK PARMENTIER | ABBAJA DECOR | Verhaert Stan

Other related companies as AB MATIC: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Vandamme-D'Huyvetter | PATRICK PARMENTIER | ABBAJA DECOR | Verhaert Stan

AB MATIC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB MATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552978515. Het bedrijf AB MATIC bevindt zich op het adres: BEURSSTRAAT 42; 3832; WELLEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Producten gemaakt in AB MATIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB MATIC is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB MATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB MATIC, openstaande posities, locatie van AB MATIC op de kaart.

AB MATIC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB MATIC, company assigned to the tax number BE04552978515. The company AB MATIC is located at the address: BEURSSTRAAT 42; 3832; WELLEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. Products created in AB MATIC were not found.
The main activity of AB MATIC is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AB MATIC is not available. You also can look at reviews of AB MATIC, open positions, location of AB MATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB MATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB MATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB MATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB MATIC, employees, financial statistics.