A.I.V SECURITEC

Contactgegevens A.I.V SECURITEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.V SECURITEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.V SECURITEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?YSER 324; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 80094747 (+32-80094747) 80094747 (+32-80094747)

Fax (fax): +32 (9) 662-78-57 +32 (9) 662-78-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.V SECURITEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.V SECURITEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.V SECURITEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.V SECURITEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.V SECURITEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.V SECURITEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.V SECURITEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.V SECURITEC
Products information A.I.V SECURITEC

BTW identificatienummer (tax): BE03228851318
Ondernemingsnummer: 9517150878
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.V SECURITEC
(Get full report from official database of BE for A.I.V SECURITEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.V SECURITEC
Addition kinds of activities for A.I.V SECURITEC

331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
35359901. Bucket type transportsystemen | Bucket type conveyor systems
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij A.I.V SECURITEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.V SECURITEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.V SECURITEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.V SECURITEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

 • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

 • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

  Type: Zelfstandige activiteit

  · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A.I.V SECURITEC in sociale netwerken
Look for responds of A.I.V SECURITEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.V SECURITEC. Laat een reactie achter voor A.I.V SECURITEC. A.I.V SECURITEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.V SECURITEC. Leave a respond for A.I.V SECURITEC. A.I.V SECURITEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.V SECURITEC op de google maps. Adres en contacten A.I.V SECURITEC
Location of A.I.V SECURITEC on the google maps. Address and contacts of A.I.V SECURITEC

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.V SECURITEC A.I.V SECURITEC: HANS BOGAERT | Lepoivre M | Asia Store | LE VERGER | ATH?N?E ROYAL J. ABSIL

Other related companies as A.I.V SECURITEC: HANS BOGAERT | Lepoivre M | Asia Store | LE VERGER | ATH?N?E ROYAL J. ABSIL

A.I.V SECURITEC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.V SECURITEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03228851318. Het bedrijf A.I.V SECURITEC bevindt zich op het adres: RUE DE L?YSER 324; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van A.I.V SECURITEC is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.V SECURITEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.V SECURITEC, openstaande posities, locatie van A.I.V SECURITEC op de kaart.

A.I.V SECURITEC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.I.V SECURITEC, company assigned to the tax number BE03228851318. The company A.I.V SECURITEC is located at the address: RUE DE L?YSER 324; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of A.I.V SECURITEC is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.V SECURITEC is not available. You also can look at reviews of A.I.V SECURITEC, open positions, location of A.I.V SECURITEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.V SECURITEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.V SECURITEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.V SECURITEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.V SECURITEC, employees, financial statistics.