Van Droogenbroeck l'Aigrette NV

Contactgegevens Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Droogenbroeck l'Aigrette NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruisbroeksesteenweg 107 1600 Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Droogenbroeck l'Aigrette NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Droogenbroeck l'Aigrette NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Droogenbroeck l'Aigrette NV
Products information Van Droogenbroeck l'Aigrette NV

BTW identificatienummer (tax): BE08757995605
Ondernemingsnummer: 3281036376
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Lightning arresters and materials

Product categorie (product category): Installation Of Lightning Arrester Systems Supraregional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Droogenbroeck l'Aigrette NV
(Get full report from official database of BE for Van Droogenbroeck l'Aigrette NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Droogenbroeck l'Aigrette NV
Addition kinds of activities for Van Droogenbroeck l'Aigrette NV

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers

Werken bij Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Laat een reactie achter voor Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Van Droogenbroeck l'Aigrette NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Leave a respond for Van Droogenbroeck l'Aigrette NV. Van Droogenbroeck l'Aigrette NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Droogenbroeck l'Aigrette NV op de google maps. Adres en contacten Van Droogenbroeck l'Aigrette NV
Location of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV on the google maps. Address and contacts of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Droogenbroeck l'Aigrette NV Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: COPA | WERNER PIETERS | J. CLAEYS | PAUWELS | DE WITTE MEREL

Other related companies as Van Droogenbroeck l'Aigrette NV: COPA | WERNER PIETERS | J. CLAEYS | PAUWELS | DE WITTE MEREL

Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08757995605. Het bedrijf Van Droogenbroeck l'Aigrette NV bevindt zich op het adres: Ruisbroeksesteenweg 107 1600 Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation Of Lightning Arrester Systems Supraregional. Lijst met producten zijn Lightning arresters and materials.
De hoofdactiviteit van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, openstaande posities, locatie van Van Droogenbroeck l'Aigrette NV op de kaart.

Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, company assigned to the tax number BE08757995605. The company Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is located at the address: Ruisbroeksesteenweg 107 1600 Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation Of Lightning Arrester Systems Supraregional. List of products are Lightning arresters and materials.
The main activity of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV is not available. You also can look at reviews of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, open positions, location of Van Droogenbroeck l'Aigrette NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Droogenbroeck l'Aigrette NV, employees, financial statistics.