Sanitair Blondeel B.V.B.A.

Contactgegevens Sanitair Blondeel B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanitair Blondeel B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanitair Blondeel B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hospitaalweg 14 8510 Marke (Kortrijk), België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanitair Blondeel B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanitair Blondeel B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanitair Blondeel B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanitair Blondeel B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanitair Blondeel B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanitair Blondeel B.V.B.A.
Products information Sanitair Blondeel B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07437438964
Ondernemingsnummer: 3217315673
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sanitary facilities

Product categorie (product category): Installation Of Heating Plants Supraregional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanitair Blondeel B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Sanitair Blondeel B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanitair Blondeel B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Sanitair Blondeel B.V.B.A.

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
28340604. zalven | Ointments
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij Sanitair Blondeel B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanitair Blondeel B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Sanitair Blondeel B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Sanitair Blondeel B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Sanitair Blondeel B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Leave a respond for Sanitair Blondeel B.V.B.A.. Sanitair Blondeel B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanitair Blondeel B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Sanitair Blondeel B.V.B.A.
Location of Sanitair Blondeel B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Sanitair Blondeel B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanitair Blondeel B.V.B.A. Sanitair Blondeel B.V.B.A.: JEAN WALRAVENS | Centrum Voor Logopedie En Gehoorrevalidatie | BERNARD SLENDERS | Van Der Veken Juweliers | belgian masonic site in french

Other related companies as Sanitair Blondeel B.V.B.A.: JEAN WALRAVENS | Centrum Voor Logopedie En Gehoorrevalidatie | BERNARD SLENDERS | Van Der Veken Juweliers | belgian masonic site in french

Sanitair Blondeel B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanitair Blondeel B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07437438964. Het bedrijf Sanitair Blondeel B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hospitaalweg 14 8510 Marke (Kortrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation Of Heating Plants Supraregional. Lijst met producten zijn Sanitary facilities.
De hoofdactiviteit van Sanitair Blondeel B.V.B.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanitair Blondeel B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanitair Blondeel B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Sanitair Blondeel B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sanitair Blondeel B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanitair Blondeel B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07437438964. The company Sanitair Blondeel B.V.B.A. is located at the address: Hospitaalweg 14 8510 Marke (Kortrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation Of Heating Plants Supraregional. List of products are Sanitary facilities.
The main activity of Sanitair Blondeel B.V.B.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanitair Blondeel B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Sanitair Blondeel B.V.B.A., open positions, location of Sanitair Blondeel B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanitair Blondeel B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanitair Blondeel B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanitair Blondeel B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanitair Blondeel B.V.B.A., employees, financial statistics.