HUYSMANS GLAS - DEKOR

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • HUYSMANS GLAS - DEKOR
Private companiesPrimary Metal Industries • HUYSMANS GLAS - DEKOR

Contactgegevens HUYSMANS GLAS - DEKOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYSMANS GLAS - DEKOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYSMANS GLAS - DEKOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTHOORNSTRAAT 50; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11422031 (+32-11422031) 11422031 (+32-11422031)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYSMANS GLAS - DEKOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYSMANS GLAS - DEKOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYSMANS GLAS - DEKOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYSMANS GLAS - DEKOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYSMANS GLAS - DEKOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYSMANS GLAS - DEKOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYSMANS GLAS - DEKOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYSMANS GLAS - DEKOR
Products information HUYSMANS GLAS - DEKOR

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Double Vitrage,Vitrage de Sécurité.. Activités: Installation de Vitraux.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYSMANS GLAS - DEKOR
(Get full report from official database of BE for HUYSMANS GLAS - DEKOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYSMANS GLAS - DEKOR
Addition kinds of activities for HUYSMANS GLAS - DEKOR

922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
72990800. Steekdiensten | Stitching services
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij HUYSMANS GLAS - DEKOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYSMANS GLAS - DEKOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYSMANS GLAS - DEKOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYSMANS GLAS - DEKOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van HUYSMANS GLAS - DEKOR in sociale netwerken
Look for responds of HUYSMANS GLAS - DEKOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYSMANS GLAS - DEKOR. Laat een reactie achter voor HUYSMANS GLAS - DEKOR. HUYSMANS GLAS - DEKOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYSMANS GLAS - DEKOR. Leave a respond for HUYSMANS GLAS - DEKOR. HUYSMANS GLAS - DEKOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYSMANS GLAS - DEKOR op de google maps. Adres en contacten HUYSMANS GLAS - DEKOR
Location of HUYSMANS GLAS - DEKOR on the google maps. Address and contacts of HUYSMANS GLAS - DEKOR

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYSMANS GLAS - DEKOR HUYSMANS GLAS - DEKOR: FLALBO ALU-WERKEN BVBA | GUSTAVE FORGE | MANINI | CHRISTIANE DEMAESENEER | GUIDO LYCOPS

Other related companies as HUYSMANS GLAS - DEKOR: FLALBO ALU-WERKEN BVBA | GUSTAVE FORGE | MANINI | CHRISTIANE DEMAESENEER | GUIDO LYCOPS

HUYSMANS GLAS - DEKOR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYSMANS GLAS - DEKOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf HUYSMANS GLAS - DEKOR bevindt zich op het adres: POSTHOORNSTRAAT 50; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Vitrage. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage,Vitrage de Sécurité.. Activités: Installation de Vitraux..
De hoofdactiviteit van HUYSMANS GLAS - DEKOR is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYSMANS GLAS - DEKOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYSMANS GLAS - DEKOR, openstaande posities, locatie van HUYSMANS GLAS - DEKOR op de kaart.

HUYSMANS GLAS - DEKOR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUYSMANS GLAS - DEKOR, company assigned to the tax number BE03294219970. The company HUYSMANS GLAS - DEKOR is located at the address: POSTHOORNSTRAAT 50; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Vitrage. List of products are Activités: Double Vitrage,Vitrage de Sécurité.. Activités: Installation de Vitraux..
The main activity of HUYSMANS GLAS - DEKOR is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYSMANS GLAS - DEKOR is not available. You also can look at reviews of HUYSMANS GLAS - DEKOR, open positions, location of HUYSMANS GLAS - DEKOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYSMANS GLAS - DEKOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYSMANS GLAS - DEKOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYSMANS GLAS - DEKOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYSMANS GLAS - DEKOR, employees, financial statistics.