WILLY VAN ALBOOM

Contactgegevens WILLY VAN ALBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VAN ALBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VAN ALBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMESTRAAT 5; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93603072 (+32-93603072) 93603072 (+32-93603072)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VAN ALBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VAN ALBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VAN ALBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VAN ALBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VAN ALBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VAN ALBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VAN ALBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VAN ALBOOM
Products information WILLY VAN ALBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Double Vitrage.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VAN ALBOOM
(Get full report from official database of BE for WILLY VAN ALBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VAN ALBOOM
Addition kinds of activities for WILLY VAN ALBOOM

399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
764101. Bekleding werk | Upholstery work
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair

Werken bij WILLY VAN ALBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VAN ALBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VAN ALBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VAN ALBOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van WILLY VAN ALBOOM in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VAN ALBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VAN ALBOOM. Laat een reactie achter voor WILLY VAN ALBOOM. WILLY VAN ALBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VAN ALBOOM. Leave a respond for WILLY VAN ALBOOM. WILLY VAN ALBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VAN ALBOOM op de google maps. Adres en contacten WILLY VAN ALBOOM
Location of WILLY VAN ALBOOM on the google maps. Address and contacts of WILLY VAN ALBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VAN ALBOOM WILLY VAN ALBOOM: Revolver & Pistool Schuttersclub Veurne VZW | RASMOTHE | BRUNO LEJEUNE | Huyseke ('t) | De Vlaamse Leeuw

Other related companies as WILLY VAN ALBOOM: Revolver & Pistool Schuttersclub Veurne VZW | RASMOTHE | BRUNO LEJEUNE | Huyseke ('t) | De Vlaamse Leeuw

WILLY VAN ALBOOM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VAN ALBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf WILLY VAN ALBOOM bevindt zich op het adres: KROMMESTRAAT 5; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage..
De hoofdactiviteit van WILLY VAN ALBOOM is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VAN ALBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VAN ALBOOM, openstaande posities, locatie van WILLY VAN ALBOOM op de kaart.

WILLY VAN ALBOOM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VAN ALBOOM, company assigned to the tax number BE08681915283. The company WILLY VAN ALBOOM is located at the address: KROMMESTRAAT 5; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. List of products are Activités: Double Vitrage..
The main activity of WILLY VAN ALBOOM is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VAN ALBOOM is not available. You also can look at reviews of WILLY VAN ALBOOM, open positions, location of WILLY VAN ALBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VAN ALBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VAN ALBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VAN ALBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VAN ALBOOM, employees, financial statistics.