AEGIR ZWEMBADEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • AEGIR ZWEMBADEN
Private companiesCoal Mining • AEGIR ZWEMBADEN

Contactgegevens AEGIR ZWEMBADEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEGIR ZWEMBADEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEGIR ZWEMBADEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ORMENDAAL 12; 3060; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16235535 (+32-16235535) 16235535 (+32-16235535)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEGIR ZWEMBADEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEGIR ZWEMBADEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEGIR ZWEMBADEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEGIR ZWEMBADEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEGIR ZWEMBADEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEGIR ZWEMBADEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEGIR ZWEMBADEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEGIR ZWEMBADEN
Products information AEGIR ZWEMBADEN

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Installation.. Installation & Entretien: Installation de Sauna.

Product categorie (product category): Installation de piscines. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEGIR ZWEMBADEN
(Get full report from official database of BE for AEGIR ZWEMBADEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEGIR ZWEMBADEN
Addition kinds of activities for AEGIR ZWEMBADEN

313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij AEGIR ZWEMBADEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEGIR ZWEMBADEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEGIR ZWEMBADEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEGIR ZWEMBADEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van AEGIR ZWEMBADEN in sociale netwerken
Look for responds of AEGIR ZWEMBADEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEGIR ZWEMBADEN. Laat een reactie achter voor AEGIR ZWEMBADEN. AEGIR ZWEMBADEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEGIR ZWEMBADEN. Leave a respond for AEGIR ZWEMBADEN. AEGIR ZWEMBADEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEGIR ZWEMBADEN op de google maps. Adres en contacten AEGIR ZWEMBADEN
Location of AEGIR ZWEMBADEN on the google maps. Address and contacts of AEGIR ZWEMBADEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AEGIR ZWEMBADEN AEGIR ZWEMBADEN: FLWINNETTS NV | FRANICK | Holland Business House Brussels | HENRICUS VERLUYTEN | VCLB CENTRUM

Other related companies as AEGIR ZWEMBADEN: FLWINNETTS NV | FRANICK | Holland Business House Brussels | HENRICUS VERLUYTEN | VCLB CENTRUM

AEGIR ZWEMBADEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AEGIR ZWEMBADEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf AEGIR ZWEMBADEN bevindt zich op het adres: ORMENDAAL 12; 3060; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de piscines. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Installation.. Installation & Entretien: Installation de Sauna..
De hoofdactiviteit van AEGIR ZWEMBADEN is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEGIR ZWEMBADEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEGIR ZWEMBADEN, openstaande posities, locatie van AEGIR ZWEMBADEN op de kaart.

AEGIR ZWEMBADEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AEGIR ZWEMBADEN, company assigned to the tax number BE02104400634. The company AEGIR ZWEMBADEN is located at the address: ORMENDAAL 12; 3060; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de piscines. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Installation.. Installation & Entretien: Installation de Sauna..
The main activity of AEGIR ZWEMBADEN is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AEGIR ZWEMBADEN is not available. You also can look at reviews of AEGIR ZWEMBADEN, open positions, location of AEGIR ZWEMBADEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEGIR ZWEMBADEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEGIR ZWEMBADEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEGIR ZWEMBADEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEGIR ZWEMBADEN, employees, financial statistics.