ZWEMBADEN LUNIC

Contactgegevens ZWEMBADEN LUNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMBADEN LUNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMBADEN LUNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGPLEIN 53; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 475485924 (+32-475485924) 475485924 (+32-475485924)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMBADEN LUNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMBADEN LUNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMBADEN LUNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMBADEN LUNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMBADEN LUNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMBADEN LUNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMBADEN LUNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMBADEN LUNIC
Products information ZWEMBADEN LUNIC

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Installation,Nettoyage.

Product categorie (product category): Installation de piscines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMBADEN LUNIC
(Get full report from official database of BE for ZWEMBADEN LUNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMBADEN LUNIC
Addition kinds of activities for ZWEMBADEN LUNIC

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
27419909. Internet uitgeverij en uitzendingen | Internet publishing and broadcasting
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
30690209. Muurbekleding, rubber | Wallcoverings, rubber
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
50219906. Stellingen | Shelving

Werken bij ZWEMBADEN LUNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMBADEN LUNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMBADEN LUNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMBADEN LUNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van ZWEMBADEN LUNIC in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMBADEN LUNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMBADEN LUNIC. Laat een reactie achter voor ZWEMBADEN LUNIC. ZWEMBADEN LUNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMBADEN LUNIC. Leave a respond for ZWEMBADEN LUNIC. ZWEMBADEN LUNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMBADEN LUNIC op de google maps. Adres en contacten ZWEMBADEN LUNIC
Location of ZWEMBADEN LUNIC on the google maps. Address and contacts of ZWEMBADEN LUNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMBADEN LUNIC ZWEMBADEN LUNIC: FLBEWICO BEHEER NV | DE KOBRA NV | WILLY JACOBS | F.C. ETOILE MAROC. WEMMEL | Medisearch International

Other related companies as ZWEMBADEN LUNIC: FLBEWICO BEHEER NV | DE KOBRA NV | WILLY JACOBS | F.C. ETOILE MAROC. WEMMEL | Medisearch International

ZWEMBADEN LUNIC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMBADEN LUNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf ZWEMBADEN LUNIC bevindt zich op het adres: VLIEGPLEIN 53; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de piscines. Lijst met producten zijn Activités: Installation,Nettoyage..
De hoofdactiviteit van ZWEMBADEN LUNIC is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMBADEN LUNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMBADEN LUNIC, openstaande posities, locatie van ZWEMBADEN LUNIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZWEMBADEN LUNIC is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMBADEN LUNIC, company assigned to the tax number BE09975280761. The company ZWEMBADEN LUNIC is located at the address: VLIEGPLEIN 53; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de piscines. List of products are Activités: Installation,Nettoyage..
The main activity of ZWEMBADEN LUNIC is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMBADEN LUNIC is not available. You also can look at reviews of ZWEMBADEN LUNIC, open positions, location of ZWEMBADEN LUNIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMBADEN LUNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMBADEN LUNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMBADEN LUNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMBADEN LUNIC, employees, financial statistics.