DIRK VAN DE VELDE

Contactgegevens DIRK VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 16BB; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93692161 (+32-93692161) 93692161 (+32-93692161)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN DE VELDE
Products information DIRK VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Traitement and revêtement des métaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for DIRK VAN DE VELDE

179500. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij DIRK VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor DIRK VAN DE VELDE. DIRK VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN DE VELDE. Leave a respond for DIRK VAN DE VELDE. DIRK VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN DE VELDE
Location of DIRK VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN DE VELDE DIRK VAN DE VELDE: VANRULLEN FRÈRES BVBA | MOERMAN-VAN DER LINDEN | HOME PARTY SERVICE | Segers Th D.O. | DEMARCON sprl

Other related companies as DIRK VAN DE VELDE: VANRULLEN FRÈRES BVBA | MOERMAN-VAN DER LINDEN | HOME PARTY SERVICE | Segers Th D.O. | DEMARCON sprl

DIRK VAN DE VELDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf DIRK VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 16BB; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Traitement and revêtement des métaux. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van DIRK VAN DE VELDE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van DIRK VAN DE VELDE op de kaart.

DIRK VAN DE VELDE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE08959320068. The company DIRK VAN DE VELDE is located at the address: SCHOOLSTRAAT 16BB; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Traitement and revêtement des métaux. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of DIRK VAN DE VELDE is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN DE VELDE, open positions, location of DIRK VAN DE VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN DE VELDE, employees, financial statistics.