OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN

Contactgegevens OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWEVAART 143; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92261964 (+32-92261964) 92261964 (+32-92261964)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN
Products information OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN
(Get full report from official database of BE for OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN
Addition kinds of activities for OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN

5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
24219901. Box timmerhout | Box lumber
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios

Werken bij OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN in sociale netwerken
Look for responds of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Laat een reactie achter voor OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. Leave a respond for OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN. OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN op de google maps. Adres en contacten OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN
Location of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN on the google maps. Address and contacts of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: North Sea Diving Belgium | VANDENBUSSCHE N | E. ROYEN | APOTHEEK POGGE | LV. LAURO

Other related companies as OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN: North Sea Diving Belgium | VANDENBUSSCHE N | E. ROYEN | APOTHEEK POGGE | LV. LAURO

OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN bevindt zich op het adres: NIEUWEVAART 143; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
De hoofdactiviteit van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, openstaande posities, locatie van OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN op de kaart.

OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, company assigned to the tax number BE06734863281. The company OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is located at the address: NIEUWEVAART 143; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
The main activity of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN is not available. You also can look at reviews of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, open positions, location of OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTVLAAMSE BOUWMATERIALEN, employees, financial statistics.