BLOCK LOUIS VERWARMING

Contactgegevens BLOCK LOUIS VERWARMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOCK LOUIS VERWARMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOCK LOUIS VERWARMING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSE STEENWEG 78-74A; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556010 (+32-93556010) 93556010 (+32-93556010)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOCK LOUIS VERWARMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOCK LOUIS VERWARMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOCK LOUIS VERWARMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOCK LOUIS VERWARMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOCK LOUIS VERWARMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOCK LOUIS VERWARMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOCK LOUIS VERWARMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOCK LOUIS VERWARMING
Products information BLOCK LOUIS VERWARMING

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activités: Serres.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOCK LOUIS VERWARMING
(Get full report from official database of BE for BLOCK LOUIS VERWARMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOCK LOUIS VERWARMING
Addition kinds of activities for BLOCK LOUIS VERWARMING

348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij BLOCK LOUIS VERWARMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOCK LOUIS VERWARMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOCK LOUIS VERWARMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOCK LOUIS VERWARMING. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van BLOCK LOUIS VERWARMING in sociale netwerken
Look for responds of BLOCK LOUIS VERWARMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOCK LOUIS VERWARMING. Laat een reactie achter voor BLOCK LOUIS VERWARMING. BLOCK LOUIS VERWARMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOCK LOUIS VERWARMING. Leave a respond for BLOCK LOUIS VERWARMING. BLOCK LOUIS VERWARMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOCK LOUIS VERWARMING op de google maps. Adres en contacten BLOCK LOUIS VERWARMING
Location of BLOCK LOUIS VERWARMING on the google maps. Address and contacts of BLOCK LOUIS VERWARMING

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOCK LOUIS VERWARMING BLOCK LOUIS VERWARMING: JET | FA. PALABRAS | SGS Depauw & Stokoe NV | KARIN MARYNS | Images de Mots

Other related companies as BLOCK LOUIS VERWARMING: JET | FA. PALABRAS | SGS Depauw & Stokoe NV | KARIN MARYNS | Images de Mots

BLOCK LOUIS VERWARMING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOCK LOUIS VERWARMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf BLOCK LOUIS VERWARMING bevindt zich op het adres: ANTWERPSE STEENWEG 78-74A; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activités: Serres..
De hoofdactiviteit van BLOCK LOUIS VERWARMING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOCK LOUIS VERWARMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOCK LOUIS VERWARMING, openstaande posities, locatie van BLOCK LOUIS VERWARMING op de kaart.

BLOCK LOUIS VERWARMING is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOCK LOUIS VERWARMING, company assigned to the tax number BE05067687988. The company BLOCK LOUIS VERWARMING is located at the address: ANTWERPSE STEENWEG 78-74A; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activités: Serres..
The main activity of BLOCK LOUIS VERWARMING is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOCK LOUIS VERWARMING is not available. You also can look at reviews of BLOCK LOUIS VERWARMING, open positions, location of BLOCK LOUIS VERWARMING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOCK LOUIS VERWARMING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOCK LOUIS VERWARMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOCK LOUIS VERWARMING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOCK LOUIS VERWARMING, employees, financial statistics.