ALUTHERM INTERNATIONAL

Contactgegevens ALUTHERM INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUTHERM INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUTHERM INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS DES ILES 15; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24821130 (+32-24821130) 24821130 (+32-24821130)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUTHERM INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUTHERM INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUTHERM INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUTHERM INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUTHERM INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUTHERM INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUTHERM INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUTHERM INTERNATIONAL
Products information ALUTHERM INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Activités: Escaliers.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUTHERM INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for ALUTHERM INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUTHERM INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for ALUTHERM INTERNATIONAL

179904. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
10999901. Antimoonertsmijnbouw | Antimony ore mining
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal

Werken bij ALUTHERM INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUTHERM INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUTHERM INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUTHERM INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van ALUTHERM INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of ALUTHERM INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUTHERM INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor ALUTHERM INTERNATIONAL. ALUTHERM INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUTHERM INTERNATIONAL. Leave a respond for ALUTHERM INTERNATIONAL. ALUTHERM INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUTHERM INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten ALUTHERM INTERNATIONAL
Location of ALUTHERM INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of ALUTHERM INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUTHERM INTERNATIONAL ALUTHERM INTERNATIONAL: INTERC. OEUVR.M?DICO-SOC. | EVENTS & TRAVEL | S. CARTRYSSE | Knapp | Itinerance 2000

Other related companies as ALUTHERM INTERNATIONAL: INTERC. OEUVR.M?DICO-SOC. | EVENTS & TRAVEL | S. CARTRYSSE | Knapp | Itinerance 2000

ALUTHERM INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUTHERM INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf ALUTHERM INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE BOIS DES ILES 15; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Escaliers.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs..
De hoofdactiviteit van ALUTHERM INTERNATIONAL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUTHERM INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUTHERM INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van ALUTHERM INTERNATIONAL op de kaart.

ALUTHERM INTERNATIONAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALUTHERM INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE01336730957. The company ALUTHERM INTERNATIONAL is located at the address: RUE BOIS DES ILES 15; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Escaliers.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs..
The main activity of ALUTHERM INTERNATIONAL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUTHERM INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of ALUTHERM INTERNATIONAL, open positions, location of ALUTHERM INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUTHERM INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUTHERM INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUTHERM INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUTHERM INTERNATIONAL, employees, financial statistics.