WEBER SLOTEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • WEBER SLOTEN
Private companiesForestry • WEBER SLOTEN

Contactgegevens WEBER SLOTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEBER SLOTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEBER SLOTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 44-46; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38278123 (+32-38278123) 38278123 (+32-38278123)

Fax (fax): +32 (14) 670-58-20 +32 (14) 670-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEBER SLOTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEBER SLOTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEBER SLOTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEBER SLOTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEBER SLOTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEBER SLOTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEBER SLOTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEBER SLOTEN
Products information WEBER SLOTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques,Portes Coupe-Feu,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEBER SLOTEN
(Get full report from official database of BE for WEBER SLOTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEBER SLOTEN
Addition kinds of activities for WEBER SLOTEN

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
35690303. Smeermachines, automatisch | Lubrication machinery, automatic
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
79999911. Verhuur van recreatiemateriaal | Recreation equipment rental

Werken bij WEBER SLOTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEBER SLOTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEBER SLOTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEBER SLOTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van WEBER SLOTEN in sociale netwerken
Look for responds of WEBER SLOTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEBER SLOTEN. Laat een reactie achter voor WEBER SLOTEN. WEBER SLOTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEBER SLOTEN. Leave a respond for WEBER SLOTEN. WEBER SLOTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEBER SLOTEN op de google maps. Adres en contacten WEBER SLOTEN
Location of WEBER SLOTEN on the google maps. Address and contacts of WEBER SLOTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WEBER SLOTEN WEBER SLOTEN: GB Super Partner | Mirette | Hybrimo BVBA | HONDA BELGIUM nv-sa SPRL | Cambier Eric S.C.

Other related companies as WEBER SLOTEN: GB Super Partner | Mirette | Hybrimo BVBA | HONDA BELGIUM nv-sa SPRL | Cambier Eric S.C.

WEBER SLOTEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEBER SLOTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf WEBER SLOTEN bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 44-46; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques,Portes Coupe-Feu,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van WEBER SLOTEN is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEBER SLOTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEBER SLOTEN, openstaande posities, locatie van WEBER SLOTEN op de kaart.

WEBER SLOTEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEBER SLOTEN, company assigned to the tax number BE06358032226. The company WEBER SLOTEN is located at the address: KAPELLESTRAAT 44-46; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques,Portes Coupe-Feu,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of WEBER SLOTEN is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WEBER SLOTEN is not available. You also can look at reviews of WEBER SLOTEN, open positions, location of WEBER SLOTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEBER SLOTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEBER SLOTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEBER SLOTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEBER SLOTEN, employees, financial statistics.