A.M. - SEVADEPANNAGES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A.M. - SEVADEPANNAGES
Private companiesMiscellaneous Retail • A.M. - SEVADEPANNAGES

Contactgegevens A.M. - SEVADEPANNAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M. - SEVADEPANNAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M. - SEVADEPANNAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LEUMONT 120; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 81227201 (+32-81227201) 81227201 (+32-81227201)

Fax (fax): +32 (53) 843-48-93 +32 (53) 843-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M. - SEVADEPANNAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M. - SEVADEPANNAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M. - SEVADEPANNAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M. - SEVADEPANNAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M. - SEVADEPANNAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M. - SEVADEPANNAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M. - SEVADEPANNAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M. - SEVADEPANNAGES
Products information A.M. - SEVADEPANNAGES

BTW identificatienummer (tax): BE02992370605
Ondernemingsnummer: 5952911376
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M. - SEVADEPANNAGES
(Get full report from official database of BE for A.M. - SEVADEPANNAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M. - SEVADEPANNAGES
Addition kinds of activities for A.M. - SEVADEPANNAGES

3411. Metalen blikjes | Metal cans
205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
39659904. Tape, haak-en-oog- en snapbevestiging | Tape, hook-and-eye, and snap fastener
82110306. Openbare special education school | Public special education school
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec

Werken bij A.M. - SEVADEPANNAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M. - SEVADEPANNAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M. - SEVADEPANNAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M. - SEVADEPANNAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van A.M. - SEVADEPANNAGES in sociale netwerken
Look for responds of A.M. - SEVADEPANNAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M. - SEVADEPANNAGES. Laat een reactie achter voor A.M. - SEVADEPANNAGES. A.M. - SEVADEPANNAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M. - SEVADEPANNAGES. Leave a respond for A.M. - SEVADEPANNAGES. A.M. - SEVADEPANNAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M. - SEVADEPANNAGES op de google maps. Adres en contacten A.M. - SEVADEPANNAGES
Location of A.M. - SEVADEPANNAGES on the google maps. Address and contacts of A.M. - SEVADEPANNAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M. - SEVADEPANNAGES A.M. - SEVADEPANNAGES: AL FOGOLAR | Vanfel Exclusif | INFORNET | Guilbert Jean-pierre | VISPALEIS

Other related companies as A.M. - SEVADEPANNAGES: AL FOGOLAR | Vanfel Exclusif | INFORNET | Guilbert Jean-pierre | VISPALEIS

A.M. - SEVADEPANNAGES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M. - SEVADEPANNAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02992370605. Het bedrijf A.M. - SEVADEPANNAGES bevindt zich op het adres: RUE LEUMONT 120; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van A.M. - SEVADEPANNAGES is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M. - SEVADEPANNAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M. - SEVADEPANNAGES, openstaande posities, locatie van A.M. - SEVADEPANNAGES op de kaart.

A.M. - SEVADEPANNAGES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M. - SEVADEPANNAGES, company assigned to the tax number BE02992370605. The company A.M. - SEVADEPANNAGES is located at the address: RUE LEUMONT 120; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of A.M. - SEVADEPANNAGES is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M. - SEVADEPANNAGES is not available. You also can look at reviews of A.M. - SEVADEPANNAGES, open positions, location of A.M. - SEVADEPANNAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M. - SEVADEPANNAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M. - SEVADEPANNAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M. - SEVADEPANNAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M. - SEVADEPANNAGES, employees, financial statistics.